Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

DSP ADANA İL BAŞKANI SALTUK’TAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

DSP ADANA İL BAŞKANI SALTUK’TAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

DSP Adana İl Başkanı Erhan Saltuk,,” Dostluğun, barışın, birlik ve beraberlik anlayışının en ileri düzeye vardığı bir Kurban Bayramına daha ulaşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz ”dedi.

DSP ADANA IL BASKANI SALTUK’TAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

DSP Adana Il Baskani Erhan Saltuk,,” Dostlugun, barisin, birlik ve beraberlik anlayisinin en ileri düzeye vardigi bir Kurban Bayramina daha ulasmanin mutlulugunu ve sevincini yasiyoruz ”dedi.

Tüm Islam âleminin kurban bayramini tebrik eden Baskan Saltuk, mesajinda sunlari kaydetti:“Yardimlasma, dayanisma ve sefkat duygularinin zirveye ulastigi mübarek Kurban Bayrami’na ulasmanin heyecani ve mutlulugu içindeyiz.

Öncelikle bu önemli ve anlamli günlerin kentimiz, ilimiz, ülkemiz, Islam âlemi ve insanlik için hayirlara vesile olmasini diliyor; daha nice bayramlara saglik, mutluluk ve huzur içinde ulasmayi Yüce Rabbimizden temenni ediyorum.

Bayramlar, toplumda karsilikli sevgi ve saygi baglarini pekistiren, darginliklari unutturup baristiran, kardesçe kucaklastiran, birlik ve beraberligi, bir arada yasama arzusunu kuvvetlendiren müstesna günlerdir.

Insani insan yapan degerlerin ve erdemlerin yogun olarak yasandigi günler olan bayramlar, toplumsal hayatimiz açisindan da çok büyük bir öneme ve degere sahiptir.

Bu duygu ve düsüncelerle, tüm vatandaslarimizin Kurban Bayramini en içten dileklerimle kutlar, tüm insanlik için barisa, sevgiye, kardeslige vesile olmasini temenni eder, sevgi ve saygilarimi sunarim.”



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli