Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

DSP Adana İl Teşkilatında Bayramlaşma

DSP Adana İl Teşkilatında Bayramlaşma

Bayramın 2. Günü DSP Adana İl Başkanlığında öğlen saatlerinde başlayan Bayramlaşmada sosyal mesafeye de uyarak partililer bir biriyle bayramlaştılar.

DSP Adana Il Teskilatinda Bayramlasma

Bayramin 2. Günü DSP Adana Il Baskanliginda öglen saatlerinde baslayan Bayramlasmada sosyal mesafeye de uyarak partililer bir biriyle bayramlastilar.

DSP Adana Il Baskani Erhan Saltuk, partiye bayramlasmak için gelen vatandaslari kapida karsilayarak bayramlarini kutladi.

Saltuk, Bayramlasma programinda kisa bir konusma yaparak “Tüm dünya insanligini çaresizliklerin esareti altina alan Covid-19 pandemisi ile mücadelede sona dogru yaklastigimiz su günlerde umut ediyor ve diliyorum ki bu badire yasadiklarimizin da sonu olsun.

Küresel emperyalizmin millî beka ve toplumsal birligimize yönelik saldirilarinin da yogun bir sekilde sürdürüldügü bir ortamda idrak edecegimiz mübarek Kurban Bayrami’nin yüce milletimize hayirlar getirmesini bu, mübarek günlerin milletçe saglik, mutluluk ve huzur içinde geçirecegimiz nice bayramlara erismemize vesile olmasini diliyor, Islâm inancina mensup tüm yurttaslarimizin Kurban Bayrami’ni yürekten kutluyorum.” sözlerine yer verdi.

 
 
 
 
 
 
 
 


  • Salı 29.2 ° / 15.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.5 ° / 16.6 ° Güneşli
  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli