Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Durdu Mehmet Girgeç: Adana'da hizmet yerine hezimet vardır

Durdu Mehmet Girgeç: Adana

Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç, açıklamalarda bulundu

Durdu Mehmet Girgeç: Adana'da hizmet yerine hezimet vardir

Türkiye Kamu-Sen Adana Il Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç, açiklamalarda bulundu

. Girgeç,'' Adana’ya belediyecilik anlaminda bir bitisten çok daha fazlasini yasatanlar, sandikta Adanalinin verecegi cevabi da hesaba katsinlar! Gelinen noktada görülen sudur ki Adanamizda hizmet yerine hezimet, hakikat yerine vahamet, adalet yerine algi; aydinlik yerine Karalar vardir.'' dedi.

 

Türkiye Kamu-Sen Adana Il Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç'in açiklamalari su sekilde;

''Türkiye Kamu-Sen Adana Il Temsilciligi olarak Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan KARALAR’in “Bes bin insan çalismiyordu bizde! Biliyorsunuz! Biliyorsunuz Kardesim!” cümleleriyle yaptigi açiklamayi hayret ve ibretle takip ediyoruz.

Daha önce de Büyüksehir Belediyesine ait kurslarda görevli Ögretmenlerimiz için “Sahte diplomali” diyerek ögretmenlerimizin görevlerine son verenlere “Kim bu isimler?” diye sordugumuzda o zaman da cevap alamamistik! Adana’yi, hizmet yerine profesyonel reklam ajanslari marifetiyle olusturmak istedigi sanal algiyla yönettigini sanan bu zihniyetin, günahini aldigi bes bin kisi üzerine de verebilecek bir cevabinin oldugunu düsünmüyoruz!

Her zamanki gibi bilinmezlikler üzerine yaptigi açiklamalarina “Biliyorsunuz! Biliyorsunuz Kardesim!” diyerek kamuoyu olusturma gayreti derdine düsen Karalar’a çagrimizdir: Bilmiyoruz ve kesinlikle bilmek istiyoruz, kimdir bu bes bin kisi? Hirsizlar, hainler, sahte diplomali ögretmenler kimlerdir? Hangi mahkemede bu insanlarin hirsiz olduguna karar verilmistir? Ögretmenlerimizin diplomasi sahte diye hangi kurum rapor göndermistir? Belediye personellerimize iliskin belgeli, ispatli hiçbir açiklamanizi göremeyecek miyiz? Müddei iddiasini ispatlamakla mükelleftir. Bu hukukun en temel kaidesidir. Aksi halde müfteridir.

Belediye çalisani arkadaslarimiz hakkinda agir ithamlarda bulunanlar hakikatleri bizden saklayip fantezilerini sayiklamasinlar. Algi oyunlariyla tutmayan belediyecilik anlayisini yalan sözleriyle toplamaya çalisanlar, Adana’ya belediyecilik anlaminda bir bitisten çok daha fazlasini yasatanlar, sandikta Adanalinin verecegi cevabi da hesaba katsinlar! Gelinen noktada görülen sudur ki Adanamizda hizmet yerine hezimet, hakikat yerine vahamet, adalet yerine algi; aydinlik yerine KARALAR vardir.''



  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false