Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

‘Durmadan, yorulmadan çalışacağız’

‘Durmadan, yorulmadan çalışacağız’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sarıeroğlu ve AK Parti Adana İl Başkanı Ay, AK Parti Seyhan İlçe Başkanlığının yeni binasını, ardından Tellidere Mahallesi’nde esnafları ziyaret ettiler

AK Parti Adana Milletvekilleri, il ve ilçe baskanlari Adana’nin ilçelerini ve mahallelerini adim adim geziyor. AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Jülide Sarieroglu beraberinde AK Parti Il Baskani Mehmet Ay ve AK Parti Seyhan Ilçe Baskani Mustafa Özkan, Tellidere Mahallesi’ndeki esnaflari ziyaret edip bol kazançlar diledi, vatandaslarla sohbet ettiler.


AK Parti Genel Baskan Yardimcisi, Sosyal Politikalar Baskani ve Adana Milletvekili Jülide Sarieroglu ve AK Parti Adana Il Baskani Mehmet Ay önce AK Parti Seyhan Ilçe Baskanligini yeni binasini ziyaret edip, teskilat mensuplariyla bir araya geldi. Parti çalismalari hakkindaki yapilan görüsmede konusan AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Sarieroglu, AK Parti Seyhan Ilçe Baskani Mustafa Özkan ve yeni yönetimi ile kadin ve gençlik kollari yöneticilerine yeni dönemlerinde görevlerinde basarilar diledi. Sarieroglu, “Sayin Cumhurbaskanimizin liderliginde, teskilatlarimizla birlik ve beraberlik içerisinde, omuz omuza durmadan, yorulmadan çok çalismaya, gönüller yapmaya devam edecegiz” dedi.


AK Parti Adana Il Baskani Ay da, yaptigi konusmada, sunlari söyledi:
“Bakanimiza ziyaretleri için çok tesekkür ediyorum. Bizim için Seyhan ilçe teskilatimiz çok önemli. Insallah hep birlikte genel seçimlerde ve yerel seçimlerde Adana'da basarili çalismalara imza atacagiz.”

AK Parti Seyhan Ilçe Baskani Mustafa Özkan da ziyaretlerinden dolayi AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Sarieroglu ile AK Parti Adana Il Baskani Mehmet Ay’a tesekkür etti. Baskan Özkan, “Sayin Bakanimizin nazik ziyareti teskilatimizin tüm kademelerinde ve Seyhan’imizda büyük heyecan uyandirdi. Teskilatimiza ve Seyhan’imiza her zaman vermis oldugu destek için bakanimiza çok tesekkür ediyoruz” diye konustu.

 


Ziyaret sonrasi AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Sarieroglu, AK Parti Adana Il Baskani Mehmet Ay ve AK Parti Seyhan Ilçe Baskani Mustafa Özkan, Seyhan Ilçesi Tellidere Mahallesi’ndeki esnaflari ziyaret etti. Sarieroglu, Ay ve Özkan, esnaflarla sohbet edip, hayirli isler diledi, Ramazan aylarini da tebrik ettiler.



  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli