Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

EĞİTİM VARSA GELECEK VAR

EĞİTİM VARSA GELECEK VAR

CEGEM) lise mezunlarına ve 12. sınıf öğrencilerini üniversiteye hazırlık kurs kayıtlarını başlattı

EGITIM VARSA GELECEK VAR

 

Ceyhan Belediyesi Gençlik ve  Egitim Merkezi (CEGEM) lise mezunlarina ve  12. sinif  ögrencilerini üniversiteye hazirlik kurs kayitlarini baslatti.

 

 

Ceyhan Belediyesi’nin ögrencilere büyük egitim imkani sagladigi CEGEM’de Lise mezunlarina ve 12. sinif lise ögrencileri için üniversiteye hazirlik kursu kayitlari baslatti. Ceyhan Belediyesi olarak Ceyhanli ögrencileri her alanda ileriye tasimak, gelecege hazirladigimiz ögrencilere takviye ders imkani sunacagiz. Kayit kabul için 01-14 Eylül tarihlerinde Cegem'e basvuru yapabilecekler.

 

 

 

Baskan Erdem; 'Ögrencilerimizi Gelecege Hazirliyoruz'

 

Gençlerimizin içi rahat olsun diyen Baskan Hülya Erdem; 'Ceyhan Belediyesi  bir ilke daha  imza atarak ücretsiz egitim vermeye devam ediyor. Ceyhan Belediyesi Gençlik ve Egitim Merkezi (CEGEM) Kisisel gelisim kursu 2020-2021 Egitim ögretim yilinda lise mezunlarina ve 12. sinif ögrencilerimize ücretsiz üniversiteye hazirlik kurs imkani sagliyoruz. Ailelerimizin   disarida çok büyük paralar ödedigi bu hizmeti belediyemiz olarak ücretsiz veriyoruz. Gençlerimizi hayallerine bir adim daha yaklastirmak bizi mutlu ediyor' ifadelerini kullandi.

 



  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı