Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Ehliyetsiz sürücünün çarptığı kadın öldü, sürücü ev hapsi cezası aldı

Ehliyetsiz sürücünün çarptığı kadın öldü, sürücü ev hapsi cezası aldı

Adana'da fırına ekmek almaya giden kadın yoldan hızla gelen otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Adana'da firina ekmek almaya giden kadin yoldan hizla gelen otomobilin çarpmasi sonucu hayatini kaybetti.

Çarpmanin etkisiyle metrelerce havaya uçan kadinin kaza ani güvenlik kamerasina saniye saniye yansirken, çok sayida suç kaydi bulunan ehliyetsiz sürücü ev hapsi cezasina çarptirildi.

Edinilen bilgiye göre, olay, geçen 24 Nisan günü merkez Seyhan ilçesine bagli Uçak Mahallesi 43034 Sokak'ta meydana geldi. Iddiaya göre, sokaga çikma kisitlamasinin oldugu gün 4 çocuk annesi Hatice Gül (56), ekmek almaya gitti. Evine dönmek için yolun karsisina geçmeye çalisan kadina yoldan hizla geçen 01 CPL 46 plakali otomobil çarpti. Otomobilin çarpmasi sonucu metrelerce havaya uçarak yere çakilan kadin agir yaralandi.

Kazanin ardindan otomobilden inen sürücü Hatice Gül'ü alip çevredeki özel bir tip merkezine götürüp birakti, ardindan da kaçti. Kaza anlari çevredeki bir is yerinin güvenlik kamerasi tarafindan saniye saniye görüntülendi. Özel tip merkezinden ambulansla hastaneye götürülen Hatice Gül, yogun bakima alinarak tedavi altina alindi. Kazanin ardindan polis ekipleri 25 Nisan günü 01 CPL 46 plakali otomobilin kiralik oldugunu ve Mazlum E.'nin kiraladigi bilgisine ulasti. Ekipler Mazlum E.'yi gözaltina aldi. Mazlum E. ise ifadesinde otomobili kazadan önce arkadasi Orhan Ö.'ye (27) verdigini, kaza ile ilgili bir baglantisinin olmadigini iddia etti.

Bunun üzerine ekipler Orhan Ö.'yü de gözaltina alip polis merkezine götürdü. Orhan Ö. ifadesinde annesinin rahatsizlandigini, onun yanina gitmek için hiz yaptigini ve dalgin oldugu bir anda kazanin gerçeklestigini söyledi. Ayrica Orhan Ö., kazanin ardindan Hatice Gül'ü otomobille özel bir tip merkezine götürüp biraktigini, annesinin yanina gitmek için de teslim olmadigini söyledi.

 



  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli