Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Erdem; '7 gün 24 saat Ceyhan için çalışıyoruz'

Erdem;

“Çiçek gibi bir Ceyhan” için çalışmalarını sürdüren Ceyhan Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Başören mahallesinde hizmet seferberliği düzenledi.

CEYHAN BELEDIYESI BASÖREN MAHALLESINE ÇIKARMA YAPTI

“Çiçek gibi bir Ceyhan” için çalismalarini sürdüren Ceyhan Belediyesi ve Büyüksehir Belediyesi Basören mahallesinde hizmet seferberligi düzenledi.

Ceyhan merkezde sürdürülen yol bakim ve temizlik çalismalarinin yani sira kirsalda bulunan mahallelerin sorunlarinin giderilmesi için harekete geçen ekipler, Basören Mahallesi’ne çikarma yapti.
Basören mahallesinde kadinlar ile bir araya gelen Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem; 'Basören Mahallemizin yigit kadinlari ile beraberiz. Onlarin dertlerini dinledik, sohbet ettik ve emekçi kadinlarimiz ile beraber ekmek açarak güzel bir gün geçirdik.Her zaman tüm kadinlarimizin yaninda olmaya devam edecegiz' dedi.


Temizlik çalismalarinin tüm mahallelerde devam edecegini dile getiren Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem; “Tüm ekiplerimiz ile birlikte Basören mahallemizde seferberlik baslattik. Belediyemizin islerini de aksatmamak için personelimizin tatilinden fedakârlik yaparak Ceyhan’a hizmet veriyoruz.

 

7 gün 24 saat Ceyhan için çalisiyoruz. Basören Mahallemizin her kösesi bastan sona temizlendi. Bozuk yollar onarildi, rögarlar temizlendi, kötü görüntü olusturan alanlarda çalismalar yapildi. Muhtarimiz ve mahalle temsilcilerimizin talepleri ile vatandaslarimizin sorunlari çözüme kavusturuldu. Ceyhan’i, yasadigimiz sehri piril piril yapmak için, çalisiyoruz. Ceyhan merkezimize gösterdigimiz ayni hassasiyeti kirsaldaki tüm mahallelerimize gösteriyoruz” dedi.

 

CEYHAN BELEDIYESI ÜCRETSIZ TIYATRO ETKINLIGI DÜZENLEDI

 

Bu arada Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, Adana Büyüksehir Belediyesi Sehir Tiyatrosunun düzenledigi “Köprüden önce son çikis” isimli tiyatro gösterisine katildi.

Ceyhan Belediyesi ile Adana Büyüksehir Belediyesi isbirligi ile  Murat Gögebakan Kültür Merkezi'nde  tiyatro etkinligi gerçeklestirdi. Ceyhan Belediye  Baskani Hülya Erdem'in  katilimi ile 7’den 70’e her yastan gelen vatandaslar, sergilenen oyunu büyük bir ilgiyle izledi.

'Ceyhan'im sanati sever'

Tiyatro gösterimini vatandaslarla beraber izleyen Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem; ' Halkimizin her zaman taleplerini önemseyerek hareket ediyoruz. Vatandaslarimizin istekleri üzerine bu tür etkinliklerimiz devam edecektir. Bizde Ceyhan’da daha güzel etkinlikler düzenleyerek halkimizin her zaman yaninda olacagiz. Tiyatro gösterisinde emegi geçen arkadaslarimizi tebrik ediyor, bizleri yalniz birakmayan hemserilerime tesekkür ediyorum.” ifadelerini kullandi.

Etkinlige katilan vatandaslar ise, “Ceyhan Belediyesinin yaptigi etkinlikler bizleri çok mutlu ediyor. Ailemiz ve çocuklarimiz ile tiyatro izleyerek güzel vakit geçirdik. Ceyhan Belediye Baskanimiz Hülya Erdem'e  tesekkür ediyoruz.” dediler.



  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli