Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Erdem; 'Belediye olarak tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz'

Erdem;

BAŞKAN ERDEM YANGINDA MAĞDUR OLAN VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ

BASKAN ERDEM YANGINDA MAGDUR OLAN VATANDASLARI ZIYARET ETTI

Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, Kozan ilçesinde yasanan orman yanginlarinda evleri yanan, hayvanlari telef olan vatandaslari ziyaret etti. Birlik ve beraberlik içerisinde bu zor günleri atlatacaklarini ifade eden Baskan Erdem; 'Belediye olarak tüm imkanlarimizi seferber edecegiz' dedi.

Ceyhan’da yasanan orman ve mera yanginlarina Ceyhan Belediyesi ekip ve ekipmanlari ile Adana Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Amirligi ekiplerine ve Orman Müdürlügü ekiplerine destek verdiklerini belirten Baskan Hülya Erdem; “Ceyhan ilçemizde farkli bölgelerde yasanan orman ve mera yanginlarina arazöz, tanker, kepçe ve bir çok ekipmanlarimizla destek verdik. Sirkeli, Irmakli ve farkli bölgelerde çikan yanginlar orman müdürlügü, itfaiye ekipleri, belediye ekiplerimizin gayretleri ile söndürüldü. Çok sükür vatandaslarimizin can ve mal kaybina sebep olmadi. Üzüntümüz yesil alanlarimizin tahrip olmasi, içerisinde hayvanlarin yanmasidir” dedi.

ERDEM “MAGDUR VATANDASLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Kozan ve çevresinde yasanan yanginlarda büyük zarar gören vatandaslari ziyaret eden Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem; “Üzüntü içerisinde kaldigimiz ve zor günlerden geçtigimiz bu süreçte yanginlardan zarar gören, evleri yanan, hayvanlari telef olan vatandaslarimizi ziyaret ederek geçmis olsun dileklerinde bulunduk. Istek ve taleplerini dinleyerek eksiklerini ekiplerimizle not aldik. Hayirsever vatandaslarimizdan gelen yardimlari, burada magdur olan ailelerimize ulastirmak için elimizden geleni yapacagiz. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Zeydan Karalar ile belediye olarak bizlere düsen ne varsa yerine getirmek için gayret gösterecegiz. Kadin eli ekiplerimiz yaralari sarmak, ihtiyaçlari dogru adreslere ulastirmak için 7/24 görev basindalar. Birlik ve beraberlik içerisinde bu günleri de atlatacagiz. Yanginlarda zarar gören tüm hemserilerimize geçmis olsun dileklerimi iletiyorum” ifadelerini kullandi.



  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli