Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Erdem; ”Bu zor günleri el birliğiyle aşacağız”

Erdem; ”Bu zor günleri el birliğiyle aşacağız”

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, tam kapanma sürecinde 7/24 sahada olacaklarını, vatandaşların sağlığı için üstün gayret göstereceklerini söyledi.

Ülkemizde salginin yayilma hizi ve vefat eden yurttaslarin sayisinin artmasi üzerine hükümetin uyguladigi 18 günlük kapanma sürecinin elzem hala dönüstügünü ifade eden Baskan Erdem, “Belediye olarak üzerimize düsen tüm görevleri ekip arkadaslarimla üstün gayret ve cefakarlik göstererek yapacagiz. Ceyhanli hemserilerim müsterih olsunlar, bu zor günleri el birligiyle asacagiz” dedi.

Kadin Eli Ekibinin sürekli sahada oldugunu dile getiren Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, “Adana Büyüksehir Belediyemiz ile uyum içerisinde çalismalarimizi sürdürürken, sosyal belediyecilik anlaminda elimizden geldigince yardima muhtaç vatandaslarimiz için hayirlara köprü olmaya devam ediyoruz. Kadin Eli Ekibim kapi, kapi dolasarak istek ve talepleri not aliyor.

 

CHP Il ve Ilçe Teskilatlarimiz yardima muhtaç aileler ve yaslilarimiza ulasarak ihtiyaçlarini karsiliyor. Bir anne duyarliligiyla ayrim yapmaksizin herkese, her kesime ulasmaya çalisiyorum. Gönül isterdi ki imkanlarimiz fazla olsun ve bu zor günlerde çok daha fazlasini yapalim. Hizmetleri aksatmadan, isçilerimizi magdur etmeden, yetimin ve halkimin tek kurusunu heba etmeden, hassas davranarak çalismalarimizi sürdürüyoruz. Kapanma sürecinde sizler evde bizler sahada, gönül gönüle el birligiyle bu süreci atlatacagimiza inancim tamdir” ifadelerini kullandi.



  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı