Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Erdem, muhtarları ağırladı...

Erdem, muhtarları ağırladı...

BAŞKAN ERDEM, MUHTARLAR GÜNÜ PROGRAMINA KATILDI

BASKAN ERDEM, MUHTARLAR GÜNÜ PROGRAMINA KATILDI

Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayisiyla muhtarlarla bir araya geldi. Cumhuriyet Meydani'nda düzenlenen çelenk sunma törenine Kaymakam Dr. Bayram Yilmaz, Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, Cumhuriyet Bassavcisi Ufuk Mustafa Süren, Muhtarlar Dernek Baskani Eren Ulas, Sehit ve Gazi Aileler Dernek Baskani Ayse Muhacir, Iyi Parti Genel Idari Kurulu Üyesi Gül Paksoy, STK lar ve muhtarlarin katilimiyla gerçeklesti.

 

Baskan Erdem, Ceyhan Muhtarlar Dernegi Baskani Eren Ulas'i makaminda ziyaret ederek derneklerinin çalismalari hakkinda  bilgi aldi, ardindan Ceyhan Kaymakami Dr. Bayram Yilmaz tarafindan düzenlenen yemekte muhtarlarla bir arada oldu. Muhtarlar Dernek Baskani Eren Ulas ve Muhtarlari makaminda agirlayan Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem; 'Mahallelerimizin ihtiyaçlarinin belirlenmesinde en büyük yardimcilarimiz olan muhtarlarimizla kurdugumuz bag, gerçeklestirdigimiz hizmetleri çok daha degerli kilmaktadir.

 

Mesai  ve yol arkadasi olarak gördügümüz, her mahallemiz ile ilgili ayri ayri projeler üretip, eksiklikleri ortak akil yürüterek tespit ettigimiz, hep birlikte ayni emek ve sabir ile çalistigimiz Muhtarlarimizin, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.



  • Salı 31.1 ° / 13.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false