Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Erdem; 'Onlar bizim canımız'

Erdem;

BAŞKAN HÜLYA ERDEM, DÜNYA DOWN SENDROMLULAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİNE KATILDI

BASKAN HÜLYA ERDEM, DÜNYA DOWN SENDROMLULAR GÜNÜ ETKINLIKLERINE KATILDI

Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, 21 Mart Dünya Down Sendromlular günü dolayisiyla özel okulda düzenlenen etkinliklere katildi. Çagan Özel Egitim Merkezi tarafindan düzenlenen 21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü nedeniyle düzenlenen etkinliklere katilan Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem; 'Sevgi Kromozom Saymaz' minik kalplerin sevincine bugün ortak olduk. Down sendromlu bireylerin kimseden eksigi yok, +1 fazlalari var. Onlar bizim canimiz' dedi.

Baskan  Erdem; 'Biz Farkliliklarimizla Ayniyiz'

 

Down sendromlu çocuklarin mutluluklarini paylastiklarini ifade eden Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem; 'Engelli bireylerin sosyal hayata katilimlarini saglamak, mesleki becerilerini gelistirmelerine yardimci olmak, engelli ailelerin gündelik yasantilarini kolaylastirmak, toplumda engelli olma durumuyla ilgili farkindalik yaratmak amaci ile down sendromlu çocuklarimizin her zaman yanlarinda olarak onlarla esit oldugumuzu aramizdaki bir sayi farkin 'fark' olmadiginin tüm toplumumuzda bu bilinçle ilerlemesini istiyorum.

Onlarin sevgileri sonsuz, saf ve gerçektir. Sizi karsiliksiz severler ve size gerçekten sevmenin ne kadar anlamli ve güzel bir sey oldugunu hatirlatirlar. Bugün burada olmaktan en çok mutlu olan benim, çünkü böyle özel bir günde özel insanlarin yaninda olmak beni gururlandiriyor. Bu vesileyle Çagan Özel Egitim Merkezinin düzenlemis oldugu etkinlikte emegi geçen herkese tesekkür ederek, bu anlamli gününüzü kutluyorum çocuklar, 'Hülya Anneniz' yaninizda' dedi.



  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı