Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Erdem, 'Tüm Sorunları Çözmek İçin Buradayız'

Erdem,

BAŞKAN ERDEM, YEŞİLDAM'IN 20 YILLIK YOL SORUNUNU ÇÖZÜME KAVUŞTURDU

BASKAN ERDEM, YESILDAM'IN 20 YILLIK YOL SORUNUNU ÇÖZÜME KAVUSTURDU

Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, Yesildam Mahallesinde vatandaslari ziyaret ederek Yesildam'in 20 yillik yol sorununu çözüme kavusturdu. Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem ve Fen Isleri Müdürlügü ekipleri Yesildam Mahallesi'nin yol sorununu çözüme kavusturmak için tüm ekipleri seferber etti.

Mahalle sakinleri yapilan hizmetlerden memnun kalarak Baskan Erdem'e tesekkürlerini iletti.Tüm çalismalari bizzat takip eden Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem; 'Yesildam Mahallesinde bugün asfalt çalismalarimizi yaptik. Ekiplerimiz ile birlikte Ceyhan ve kirsalda bulunan mahallelerimizin sorunlarini çözüme kavusturacagiz. Tüm ekiplerimiz sizlerin emrinde olacak. Çünkü her sey sizin için, her sey Ceyhan için ' dedi.

CEYHAN BELEDIYESI GÜMÜRDÜLÜ MAHALLESINE ÇIKARTMA YAPTI

Bu arada Ceyhan Belediyesi ve Adana Büyüksehir Belediyesi Gümürdülü Mahallesi'nde hizmet seferberligi düzenledi. Adana Büyüksehir Belediyesi ve Ceyhan Belediyesi Gümürdülü Mahallesi'nin sorunlarini çözmek temizlik bilinci olusturmak ve vatandasin saglik kontrollerini yapmak için 250 personel ve 72 araç ile birlikte Gümürdülü Mahallesi’ne çikarma yapti.

Temizlik çalismalarinin tüm mahallelerde devam edecegini dile getiren Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem; “Tüm ekiplerimiz ile birlikte Gümürdülü Mahallesi'nde seferberlik baslattik. Belediyemizin islerini de aksatmamak için personelimizin tatilinden fedakârlik yaparak Ceyhan’a hizmet veriyoruz. 7 gün 24 saat Ceyhan için çalisiyoruz. 

Gümürdülü Mahallemizin her kösesi bastan sona temizlendi. Bozuk yollar onarildi, rögarlar temizlendi, kötü görüntü olusturan alanlarda çalismalar yapildi. Muhtarimiz ve mahalle temsilcilerimizin talepleri ile vatandaslarimizin sorunlari çözüme kavusturuldu. Ceyhan’i, yasadigimiz sehri piril piril yapmak için, çalisiyoruz. Ceyhan merkezimize gösterdigimiz ayni hassasiyeti kirsaldaki tüm mahallelerimize gösteriyoruz” dedi.



  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false