Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Eşini dövdü, kayınbiraderini öldürdü

Eşini dövdü, kayınbiraderini öldürdü

Adana’da eşini döven koca, kendisini uyaran kayınbiraderini tüfekle vurarak öldürdü.

Esini dövdü, kayinbiraderini öldürdü
Adana'da esini döven koca, kendisini uyaran kayinbiraderini tüfekle vurarak öldürdü. Olaydan sonra gözaltina alinan zanli tutuklandi.
Edinilen bilgiye göre, olay merkez Yüregir ilçesi Atakent Mahallesi'nde 1 Mayis günü meydana geldi. Iddiaya göre, Mesut Yilmaz (28), ablasi Feride Olgun'un (41) esi Mehmet O. (42) tarafindan pompali tüfekle vuruldu.
Mehmet O. olay yerinden kosarak kaçarken, çevredeki vatandaslar durumu saglik ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen saglik ekipleri yarali Mesut Yilmaz'i Yüregir Devlet Hastanesine kaldirdi. Yilmaz, hastanede yapilan müdahalelere ragmen kurtarilamadi. Yilmaz'in cesedi Adana Adli Tip Kurumunda yapilan otopsinin ardindan topraga verildi.
Adana Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügüne bagli Cinayet Büro Amirligi ekipleri, olayi gerçeklestiren Mehmet O.'yu yakalamak için çalisma baslatti. Mehmet O., bir süre sonra kendisini saklayan agabeyi Yusuf O. (44) ile birlikte yakalanarak gözaltina alindi.
Emniyete getirilerek sorguya alinan zanli, kayinbiraderini kendisini tehdit ettigi için vurdugunu öne sürdü. Esi Feride Olgun'un ise kocasinin kendisini çok kiskandigini, dama çamasir sermeye çiktiginda bile 'Neden dama çikiyorsun çabuk asagi in, millet sana bakar” diye kendisini darp ettigini, evlendigi günden beri sürekli siddet uyguladigini, kardesinin de bu nedenle onunla konusmaya gittigini söyledigi ögrenildi.
Zanli iki kardes alinan ifadelerinin ardindan adliyeye sevk edildi. Zanli koca tutuklanirken, agabeyi Yusuf O. adli kontrol sartiyla tutuksuz yargilanmak üzere serbest birakildi


  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli