Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Eski karısını darp etti, sığındığı kuzenini öldürdü

Eski karısını darp etti, sığındığı kuzenini öldürdü

Adana'da evinin avlusunda ölü bulunan kişinin, eski karısını darp edip kaçan şüpheli tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Eski karisini darp etti, sigindigi kuzenini öldürdü
 
Adana'da evinin avlusunda ölü bulunan kisinin, eski karisini darp edip kaçan süpheli tarafindan öldürüldügü ortaya çikti.
Edinilen bilgiye göre olay, 21 Eylül'de saat 09.00 siralarinda merkez Seyhan ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Komsulari, haber alamadiklari Ismail Igeç'i (63) merak edip, evine gitti. Bahçe kapisindan içeri giren komsulari, Igeç'in kanlar içinde yerde hareketsiz yattigini gördü. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Yapilan kontrolde Igeç'in, pompali tüfekle vuruldugu ve hayatini kaybettigi belirlendi. Komsulari, kendisini Ismail Igeç'in yegeni olarak tanitan Gökhan Igeç'in (39) bir haftadir yaninda kaldigini söyledi. Olaydan bir gün önce aksam saatlerinde birkaç el silah sesi duyduklarini ancak Igeç'in sürekli havaya ates açmasindan dolayi süphelenmediklerini belirten komsulari, Gökhan Igeç'in ayni saatlerde evden ayrildigini gördüklerini iddia etti.
Olayla ilgili çalisma baslatan Adana Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügüne bagli Cinayet Büro Amirligi ekipleri, katil zanlisi Gökhan Igeç'in yakalanmasi için çalisma baslatti. Bölgedeki güvenlik kamerasi görüntülerini inceleyen ekipler, Gökhan Igeç'i Sehit Duran Mahallesi'nde bos bir arsada yakaladi. Emniyete götürülen Gökhan Igeç'in, bir süre önce bosandigi esi S.B.'yi (36) çocuklarina bagirdigi için darp ettigi, kadinin da sikayetçi olmasi üzerine Igeç'in, polis tarafindan arandigi, bu nedenle kuzeni Ismail Igeç'in evinde saklandigi ögrenildi.
Olay günü ise Gökhan Igeç'in, birlikte alkol aldigi Ismail Igeç'e, “Sen daha önce kadin satiyordun. Seninle ayni soyismi tasiyamam” diyerek kavga ettigi, daha sonra da pompali tüfekle vurdugu öne sürüldü. Islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen Gökhan Igeç, çikarildigi mahkemece tutuklandi.


  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false