Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Evden çıkarmak isteyen kardeşini böyle vurdu

Evden çıkarmak isteyen kardeşini böyle vurdu

Adana'da bir kişinin, birlikte kaldıkları evden çıkarmak isteyen kardeşini bakkal dükkanında pompalı tüfekle vurması güvenlik kamerasına yansıdı.

Evden çikarmak isteyen kardesini böyle vurdu

Adana'da bir kisinin, birlikte kaldiklari evden çikarmak isteyen kardesini bakkal dükkaninda pompali tüfekle vurmasi güvenlik kamerasina yansidi.

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Yüregir içesine bagli Haydaroglu Mahallesinde 23 Agustos günü meydana geldi. Iddiaya göre, bakkal isleten Mehmet Salih T. ile Abdülaziz T. ayni evde kalmaya basladi. Bir süre sonra Mehmet Salih T. kardesi Abdülaziz T.'nin kötü aliskanliklari oldugu gerekçesiyle ayni evde kalmak istemeyip ona evi terk etmesini söyleyerek bakkala gitti. Bu duruma sinirlenen Abdülaziz T. pompali tüfekle bakkala gelerek kardesini vurup olay yerinden ayrildi. Bu anlar ise güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Taksiye binen zanli Köprübasi Polis Merkezine giderek teslim oldu. Yarali Mehmet Salih T. ise Çukurova Üniversitesi Tip Fakültesi Balcali Hastanesine kaldirildi. Hayati tehlikesi bulunan Mehmet Salih Turgut yapilan müdahalelerinin ardindan hayati tehlikeyi atlatip bir hafta sonra taburcu oldu.

Teslim olan zanli ise ifadesinde kardesinin kendisini evden kovdugu için vurdugunu öne sürdü. Zanli ifadesinin ardindan sevk edildigi adliyede tutuklandi.



  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false