Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Gazi Mustafa Kemal’in Samsun’a çıkışının 102. Yıl dönümünü heyecanla kutluyoruz.

Gazi Mustafa Kemal’in Samsun’a çıkışının 102. Yıl dönümünü heyecanla kutluyoruz.

DSP Seyhan İlçe Başkanı Halil Kayış, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

DSP Seyhan Ilçe Baskani Halil Kayis, 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami dolayisiyla bir mesaj yayinladi.

Baskan Kayis, mesajinda su görüslere yer verdi:

“Türk Milletinin onur mücadelesi olarak kabul ettigi, bagimsizlik ve özgürlük umutlarinin inanca dönüstügü, fedakârlik, kahramanlik ve serefle dolu tarihimizin önemli dönüm noktalarindan biri olan Kurtulus Savasi hareketinin baslatilarak aziz milletimizden alinan destekle bagimsizlik mesalesinin yakildigi Gazi Mustafa Kemal’in Samsun’a çikisinin 102. Yil dönümünü heyecanla kutluyoruz.

Vatani isgal edilen ve zulme ugrayan bütün toplumlara örnek olmus bir mücadelenin kahramani olan aziz milletimiz, sanli tarihimizde defalarca oldugu gibi sikintilarla dolu o dönemden de basariyla çikmistir. Bizler de ecdadimiza layik olabilmek adina birlik ve beraberlik içinde, onlardan emanet aldigimiz bu güzel vatanin tekrar o kara günleri yasamamasi için, bütün gayretimizle çaba göstermeliyiz.

Bu vesile ile gençligimize bayram olarak armagan edilen bu anlamli günde, ülkemizin bagimsizliginin elden gitmemesi için büyük mücadele veren ecdadimizi ve Mustafa Kemal Atatürk’ü saygiyla anar, aziz milletimizin ve gençlerimizin bayramini en kalbi duygularimla tebrik ederim.”



  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false