Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

GÜÇ BİRLİĞİ PARTİSİ ANTALYA’ 1. OLAĞAN KONGRESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

GÜÇ BİRLİĞİ PARTİSİ  ANTALYA’  1. OLAĞAN KONGRESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

ANTALYA İL BAŞKANLIĞI OĞUZ SEYHAN’A EMANET

 

ANTALYA  IL BASKANLIGI OGUZ SEYHAN’A EMANET

Güç Birligi Partisi 1. Olagan Kongresini Antalya’da gerçeklestirerek Kongreye  Halkla iliskiler Genel Baskan yardimcisi Gülten Uyan ve çok sayida partililer katildi.

 Genel Baskan Ali Karnap’inda katildigi 1. Olagan Kongrede Birlik ve beraberlik mesajlari verildi.

Baskan Karnap,partililerine yaptigi konusmasinda  Su sikintili pandemi döneminde her biriniz bütün riskleri göze alarak, isinizden, ailenizden ve kendinizden fedakarliklar yaparak Antalya birinci olagan kongresine katilarak yüreklerinizdeki sevginin büyüklügünü tekrardan ortaya koydunuz. Sizlerin hepinizi sevgi dolu yüreklerinizden ayri ayri öpüyorum. Ailemizin büyüklügünü hep birlikte Antalya ilimizde bulusarak yeniden ortaya koyduk. Bu baglamda ne kadar gurur duydugumu kelimelere dökmekte gerçekten zorlaniyorum. Tüm aileme  tesekkür ediyorum ve sizinle ayni çati altinda bulunmak benim için sonsuz onur kaynagidir. Mazeretlerinden dolayi bir çok aile üyelerimiz de kongremize katilamamistir. Onlari da saygiyla ve sevgilerimle selamliyorum.  Dedi.

BU DAVAYA HIZMET EDEN HER BIREY BIZIM IÇIN ÇOK ÖNEMLIDIR

Baskan Karnap konusmalarinda önemli konulara deginerek sunlari söyledi;; biz güç birligi hareketi olarak bu yola çiktigimizda tek kisiden olusan bir kar tanesiydik, siz degerli baskanlarimizin temiz yürekleri ve seffaf siyaset anlayisiyla vatanperverlik anlayisi ile Tam Bagimsiz TÜRKIYE mücadelemize inanarak bize katilmanizla kar topuna dönüstük. Bu kar topu hizla büyüyerek çig olmaya baslamistir. Birbirinden degerli inanmis yüreklerin davamiza katilmalariyla Güç Birligi Partisi olarak kisa bir zaman zarfinda önümüzdeki seçimlere katilabilme mücadelesinin sonuna gelmis bulunmaktayiz. Bu davaya hizmet eden her birey bizim için çok degerlidir ve herkesin bizim için ayri ayri önemi bulunmaktadir. Davasina hizmet eden ve bunu kendi menfaatlerinden Azade, partisine olan samimi sadakati ile mücadele eden canlarin birlesmesiyle olusan büyük bir aileyiz artik. açiklamasinda bulundu

 



  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false