Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Hukuk fakültesini kazandırma bahanesiyle işkenceli tecavüz

Hukuk fakültesini kazandırma bahanesiyle işkenceli tecavüz

Hukuk fakültesini kazandirma bahanesiyle iskenceli tecavüz

Adana’nin Çukurova ilçesinde, hukuk fakültesi hayali kuran 21 yasindaki E.K. isimli bir genç kizi, “Üniversitede dekan tanidigim var, seni o fakülteye aldiririm” sözleriyle kandirip bogazini sikarak tecavüz ettigi iddia edilen zanli tutuklandi. 

Iddiaya göre olay, 28 Temmuz’da Adana’nin Çukurova ilçesindeki bir apartman dairesinde yasandi.

 

“Tanidiklar var, seni Hukuk Fakültesine yerlestiririm”

Üniversiteye hazirlanan 21 yasindaki genç kiz E.K., sosyal medya üzerinden 2 ay önce, 25 yasindaki Ali Y. D. ile tanisip arkadas oldu. Bir süre görüsmeye devam eden E.K., Ali Y. D.’ye üniversite sonuçlarinin açiklandigini fakat basari siralamasi yüzünden istedigi hukuk fakültesine giremeyecegini anlatti. Ali Y. D., bunun üzerine “Tanidiklarim var. Marmara Üniversitesi’nin Hukuk Fakültesine seni yerlestirebilirim” sözleriyle genç kizi kandirmaya çalisti.

“Bogazini sikip 4 defa tecavüz etti”

Genç kizdan birtakim resmi belgeler isteyen Ali Y. D., bu belgeleri birakmasi için onu eve çagirdi. Kimlik fotokopisi, diploma ve ikamet bilgilerinin yer aldigi belgeleri adrese getiren E.K., eve girdiginden itibaren Ali Y. D., tarafindan fotograflari çekildi. Çektigi görüntüleri ‘Dekan’ seklinde kaydettigi sahsa gönderen zanli, daha sonra E.K.’yi zorla öpmeye basladi. Genç kizin karsi koymasiyla zanli Ali Yusuf D., E.K.’nin bogazini sikarak ona tokat atti ve pek çok kez kiza tecavüz etti. E.K.’nin bogazini sikan süpheli, istedigi sözleri zorla söyleterek bu anlari videoya kaydetti ve ardindan “Ben zorla sana bir sey yapmadim kanitim var. Evden gidebilirsin artik” dedi.

Aglarken polis gördü, olay ortaya çikti

Evden çikan genç kiz, derhal arkadasini aradi ve onunla bulusarak gözyaslari içinde basina gelenleri anlatti. O esnada sivil bir polis, agladigini fark ettigi E.K.’yi görünce süphelenerek yanina gitti. Genç kiz, basina gelenleri polis memuruna anlatti. Tecavüz olayinin ortaya çikmasindan sonra Ahlak Büro Amirligi, E.K. ve onun arkadasinin ifadelerini aldi. E.K. ifadesinde “Ali Y.D., hayalim olan hukuk fakültesine Birkaç tanidigim var seni oraya yerlestiririm’ sözleriyle bana güven vererek, onun evine gitmemi sagladi. Gittigim evde bana siddet uyguladi ve beni korkutarak zorla 4 defa cinsel iliskiye girdi. Beni darp edip zorla iliskiye girdi. Bogazimi sikti ve rizam olmadan videolarimi çekti. Sahistan sikayetçiyim” sözlerini kullandi.

“Fantezi amaçli, bogazini kendi siktirdi”

Gözaltina alinan ve suçlamalari reddeden Ali Y. D., “E.K.’ye gelecek seneki sinava hazirlanmasi için tanidiklarin dershanesinin oldugunu ve onu oraya sokabilecegimi belirttim. Ben ona tecavüz etmedim. Kendisi hasta oldugu için yalnizca sevisme oldu. Bogazini da ben sikmadim. Fantezi amaçli sevisirken kendisi bogazini sikmami istedi. Evde otururken kiz arkadasimdan mesaj gelince çok sinirlendi ve kiskandi. Ardindan evden çikti. Polisler geldi. Ben video çekmedim. Kendisine tecavüz falan etmedim. Darp ya da hakaret olmadi. Suçlamalarin hiçbirini kabul etmiyorum” açiklamasini yaptiGenç kiza psikolojik destek saglanirken, süpheli Ali Y. D. ise tutuklandi.



  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı