Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

HUSUMETLİ AİLELER ARASINDA ÇIKAN KAVGADA 2 KİŞİ YARALANDI

HUSUMETLİ AİLELER ARASINDA ÇIKAN KAVGADA 2 KİŞİ YARALANDI

ADANA'nın Feke ilçesinde aralarında daha önceden husumet bulunan iki aile arasında çıkan pompalı tüfek ve kürekli kavgada 2 kişi yaralandı.

HUSUMETLI AILELER ARASINDA ÇIKAN KAVGADA 2 KISI YARALANDI
 
ADANA'nin Feke ilçesinde aralarinda daha önceden husumet bulunan iki aile arasinda çikan pompali tüfek ve kürekli kavgada 2 kisi yaralandi.
ADANA'nin Feke ilçesinde aralarinda daha önceden husumet bulunan iki aile arasinda çikan pompali tüfek ve kürekli kavgada 2 kisi yaralandi.Olay ilçeye bagli Çataloluk Yaylasi Aytepesi mevkisinde meydana geldi. Iddiaya göre aralarinda 8 yil öncesine dayanan husumet bulunan Polat ve Batmaz aileleri bugün tekrar tartisti. Tartismanin kavgaya dönüsmesi üzerine Ibrahim Polat (56), Remzi Batmaz tarafindan pompali tüfekle bacagindan vuruldu. Polat'in yaralanmasinin ardindan yakinlari yerde buldugu kürekle Remzi Batmaz'a saldirarak kafasindan yaraladi.
Çevredekilerin ihbariyla olay yerine jandarma ve saglik ekibi sevk edildi. Jandarmanin gelmesiyle yatistirilan aileler, karakola götürüldü. Olay yerine gelen saglik ekipleri yaralilara yaptigi ilk müdahalenin ardindan ambulansla Feke devlet Hastanesine ardindan da Kozan Devlet Hastanesine kaldirdi.Hayati tehlikesi bulunan Batmaz Çukurova Üniversitesi Balcali Hastanesine sevk edilirken, diger yarali Polat'in tedavisine Kozan Devlet Hastanesinde devam ediliyor. Jandarma olayla ilgili çalisma baslatti.


  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı