Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

İki kişinin vurulduğu olayın zanlısı ağabey ve kardeşi tutuklandı

İki kişinin vurulduğu olayın zanlısı ağabey ve kardeşi tutuklandı

Adana'da küfür nedeniyle tartıştıkları iki kişiyi vurduğu öne sürülen ağabey ve kardeşi tutuklandı.

Adana'da küfür nedeniyle tartistiklari iki kisiyi vurdugu öne sürülen agabey ve kardesi tutuklandi.

Edinilen bilgiye göre olay, 5 Agustos'ta merkez Yüregir ilçesinde bulunan özel bir hastanenin otoparkinda meydana geldi. Iddiaya göre; aralarinda husumet bulunan iki aile fertlerinden 24 yasindaki Yusuf M., olay günü Hikmet Ç. (33) ve babasi Ahmet Ç.'ye (56) küfretti. Taraflar arasinda çikan tartisma çevredeki vatandaslarin araya girmesiyle yatistirildi. Bölgeden uzaklasan Yusuf M. bir süre sonra aldigi alkolün etkisiyle vücudunu keserek kendisine zarar verdi ve tedavi olmak için hastaneye gitti.

Ahmet ve oglu Hikmet Ç. de kendilerine küfreden Yusuf M.'yi darp etmek için takip etmeye basladi. Hastaneye geldigi sirada baba-ogul tarafindan takip edildigini fark eden Yusuf M., kardesini arayarak durumu anlatip yardim istedi. Agabeyinin pusuya düsürülecegini ögrenen 18 yasindaki Baran M. yanina silah alarak hastaneye giderek araç içerisinde bekleyen baba ve ogluna ates etmeye basladi. Silahli saldirida Hikmet Ç. kulaginin arkasindan giren mermiyle agir yaralanirken baba Ahmet Ç. cam kiriklariyla hafif yaralandi.

Saldiridan sonra kaçan agabey kardes polis tarafindan evlerinin daminda olayda kullandiklari tabancayla birlikte yakalandi. Cinayet Büro Amirligi'ne getirilen ve sorguya alinan zanlilardan Yusuf M., 'Beni takip ediyorlardi, pusuya düsürüp öldüreceklerdi' derken Ahmet Ç. ise 'Hastanenin orada karsilasmamiz tamamen tesadüf. Biz kimseyi takip etmedik. Bize bir anda ates etmeye basladilar' dedi. Hikmet Ç. hastanede yasam mücadelesi verirken 'kasten adam öldürmeye tesebbüs' suçundan adliyeye sevk edilen agabey kardes tutuklandi.



  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı