Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

İkidağ’dan , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı

İkidağ’dan , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı

Ceyhan Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı İbrahim İkidağ,, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. Yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Ikidag’dan , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami Kutlama Mesaji

Ceyhan Esnaf Kefalet Kooperatif Baskani Ibrahim Ikidag,, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nin 101. Yil dönümü dolayisiyla bir kutlama mesaji yayinladi.

Baskan  Ikidag mesajinda , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nin 101. yil dönümünü münasebetiyle yayinladigi mesajinda:“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Egemenlik kayitsiz sartsiz milletindir’ ifadesinin isiginda Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulusunun ve milli egemenligimizin bütün dünyaya ilan edilisinin 101 yil dönümünü büyük bir coskuyla idrak etmenin mutlulugu içerisindeyiz. Milletimizin azim ve kararlilikla baslattigi var olma mücadelesinin en son adimi bu günde atilmis ve ulusal egemenligimizin tescillendigi 23 Nisan günü, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafindan ‘Milletimizin aydinlik gelecegi ve omuzlarinda demokrasiyi yükseltecek nesil’ olarak görülen çocuklarimiza bayram olarak armagan edilmistir. Atatürk, dünya tarihinde çocuklara bayram armagan eden tek lider; 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayrami ise çocuklara armagan edilen tek bayram olmustur. Bu anlamda, milletimizin gelecegi olan çocuklarimizin saglikli ve mutlu yasamasi, yetenekli bireyler olarak yetismesi hepimizin ortak gayesi olmalidir. Çünkü onlar yakin zamanda elde edecekleri basarilarla ülkemizi daha iyi yerlere tasiyacaklardir.

Bu duygu ve düsüncelerle; basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz milletimize hizmette bulunan ve ebediyete intikal eden Türkiye Büyük Millet Meclisi mensuplarini rahmet ve minnetle yâd ediyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nin tüm dünya çocuklarina ve bütün insanliga baris, refah ve huzur getirmesini diliyor, Sivas halkimiza en derin sevgi ve saygilarimi sunuyorum” ifadelerini kullandi..



  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false