Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

İLKER ÖNÜK; BAĞIMSIZLIK YOLUNDA 97. YILIMIZ KUTLU OLSUN

İLKER ÖNÜK; BAĞIMSIZLIK YOLUNDA 97. YILIMIZ KUTLU OLSUN

İLKER ÖNÜK; BAĞIMSIZLIK YOLUNDA 97. YILIMIZ KUTLU OLSUN

ILKER ÖNÜK; BAGIMSIZLIK YOLUNDA 97. YILIMIZ KUTLU OLSUN

 Ceyhan Belediye Baskan Yardimcisi ve Ceyhan spor kulüp baskani Ilker Önük 29 Ekim Cumhuriyet bayrami nedeniyle bir mesaj yayimladi. Önük mesajinda Bir çagdaslasma devrimi olan Cumhuriyet; ekonomiden egitime, tarimdan sehircilige, kültürden sanata bir milletin yeniden varolus destanidir. Ancak; Cumhuriyet kolay kurulmadi, Kurtulus Savasi kolay verilmedi.

Cumhuriyet, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün arkasindan gözünü bile kirpmadan ölüme giden on binlerce sehidin kaniyla kuruldu.

29 Ekim, basta Atatürk olmak üzere, gazi ve sehitlerimizin aziz hatiralari önünde saygi sevgi ve minnetle egildigimiz, emanetlerine her zaman sahip çiktigimizin, çikacagimizin sözünü verdigimiz bir gündür.

Herkes sunu iyi bilmelidir ki, Cumhuriyet ilelebet var olacak, Atatürk ilke ve devrimlerine olan bagliligimiz kararlilikla sürecektir.

Cumhuriyeti tahrip etmek için ugras verenler emellerine ulasamayacaklardir.

Hiçbir güç, Cumhuriyetimizi gururla ve minnetle gelecek nesillere aktarmamiza, yasatmamiza, kutlamamiza engel olamayacak, yasak koyamayacaktir.

Kalplerimizde Atatürk ve Cumhuriyet sevgisi tasiyan milyonlariz Cumhuriyeti kutlamak, Atatürk’ü anmaktir

Kurtulus Savasi’nda Atatürk’ün yolunda “Ya bagimsizlik ya ölüm” sloganiyla kadini, erkegi, yaslisi, çocuguyla topyekûn milli mücadeleye sahip çikan Türk milleti büyük destana adini altin harflerle yazdirmistir. Haklarini ne yapsak ödeyemeyiz.

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Atatürk’e, kahraman silah arkadaslarina, milleti ve vatani için canlarini seve seve feda eden sehitlerimize, gazilerimize sonsuz minnet ve sükranlarimi sunar, ulusumuzun ve tüm hemserilerimin 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’ni en içten duygularimla kutlarim.

Cumhuriyetimizin 97. yili Ulu Önder Atatürk’ün açtigi bagimsizlik yolunda yürüyen herkese kutlu olsun.



  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli