Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

İŞADAMI KARABAY'DAN 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

  İŞADAMI KARABAY

Yunus Oto Kurtarma ve Vinç sahibi Yusuf Can Karabay , 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Yunus Oto Kurtarma ve Vinç sahibi Yusuf Can Karabay , 19 Mayis Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami nedeniyle  bir mesaj yayinladi.

  Isadami Karabay, kurtulus mücadelesinin baslangicinin 102. yili 19 Mayis Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami nedeniyle yayinladigi mesajinda su ifadelere yer verdi; Bir ulus ve bir halk, kendisini var eden geçmisi, ödenen bedelleri unutamaz. Unutursa bagimsizligin ve aydinlanmanin isigini kaybeder. 19 Mayis, ulusumuzun yeniden dogus günüdür. Bu cografyada yasayan herkesin ortak dogum günüdür. 19 Mayis milletimizin kurtulus ve kurulus mücadelesidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bagimsizlik ve özgürlük yolunda baslattigi mücadele, bütün mazlum milletlerin aydinlik isigidir. Bu Bayram Dünya'daki tek gençlik bayramidir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bagimsizlik mesalesini yaktigi ve kurtulus mücadelesini baslattigi 19 Mayis 1919; Türk Ulusunun bagimsiz ve özgür yasama kararliliginin bir göstergesidir.Aydinlik Türkiye'nin gelecegi olan gençlerimizin Atatürk'ün devrimleri isiginda ilerleyeceginden ve ilkelerine sahip çikacagindan kuskumuzun olmadigini belirtmek isterim.19 Mayis Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramini kutluyor; basta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm vatan kahramanlarini saygi ve minnetle aniyorum.'dedi


  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı