Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

İSRAİL, UYGULADIĞI DEVLET TERÖRÜNÜN VE İNSANLIK SUÇUNUN HESABINI ER GEÇ VERECEKTİR!

İSRAİL, UYGULADIĞI DEVLET TERÖRÜNÜN VE İNSANLIK SUÇUNUN HESABINI ER GEÇ VERECEKTİR!

Türkiye Kamu Sen Adana İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç,İsrail'in Devlet terörü insanlık suçunun er yada geç ödeyeceğini söyledi.

ISRAIL, UYGULADIGI DEVLET TERÖRÜNÜN VE INSANLIK SUÇUNUN HESABINI ER GEÇ VERECEKTIR!
 
Türkiye Kamu Sen Adana Il Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç,Israil'in Devlet terörü insanlik suçunun er yada geç ödeyecegini söyledi.
 
 Mescid-i Aksa’da yasanan Israil vahsetini kinayan Baskan Girgeç,Yillardan beri bir soykirima ugramis, magdur ve mazlum millet rolünü kimseye birakmadan devlet terörü estiren Israil’in, Filistinli kardeslerimize uyguladigi insanlik disi saldiri ve tecrit hepimizin yüregini yaralamaktadir. dedi.
 
Israil, bir süre ara verdigi vahsetine geçtigimiz günlerde yeniden baslamis, Müslümanligin ilk Kiblegâhi, kutsal ibadethanesi Mescid-i Aksa’da nöbet tutan Filistinlilere saldirmis, çok sayida Filistinliyi katletmistir. açiklamasinda bulunan Baskan Girgeç, ''Çocuk, yasli, genç demeden, gözünü kirpmadan insanlik suçu isleyen Israil’e 1947’den beri döktügü kanlar, aldigi canlar yetmemis olacak ki, simdi yeni bir katliama daha girismistir. Yillardir süren bu vahsete göz yumulmasi, Israil’in yillardir uluslararasi hukuka ve anlasmalara aykiri bir biçimde Filistin topraklarini isgal etmenin de ötesinde Islam dünyasinin kutsallarina açik bir saldiri cüretini göstermesine yol açmistir.
Islam dünyasi tek yürek, tek ses olmadigi sürece dünyanin her kösesinde Müslüman kaninin akmaya devam edecegi bilinmelidir. Bu noktada ayrilmanin, bölünmenin kimseye bir yarar saglamadigi, yalnizca ülkemiz ve Islam ümmeti üzerinde oyun oynayanlarin ekmegine yag sürecegi açiktir.  Bati’nin yaptirim içermeyen göstermelik açiklamalarinin Israil vahsetini durdurmaktan öteye daha da cesaretlendirerek azdirdigi görülmektedir. Bu bakimdan Islam toplumlarinin ortak karar almasi ve Bati’yi da bu kararlara uymaya zorlamasi, bu cografyada huzur ve barisin saglanmasi için vazgeçilmez zorunluluk, dünyanin dört bir yaninda zulme ugrayan mazlum milletler açisindan da hayati derecede önemlidir'' dedi
HESAP SORULMASINI BEKLIYORUZ 
 israil Terör örgütünden hesap sorulmasini isteyen Baskan Girgeç,Öte yandan bizim için Filistin davasi, insanlik tarihi boyunca süregelmis bir mücadeleyi ifade eder. Filistin, bize “Kanla alinan bu topraklar parayla satilamaz” diyen Abdülhamit Han’in hatirasi, Kabe’den önceki Kiblegâhimiz olmasi dolayisi ile de mukaddes emanetimizdir. Bu nedenle hain saldirilarda hayatini kaybedenlere Allah’tan rahmet, yarali Müslüman kardeslerimize acil sifalar diliyoruz.
Degerlerini yitirmemis, olaylara tarafsiz bakabilen tüm insanlik âlemi; Birlesmis Milletlerden, yillardir hukuku hiçe sayan Israil’den yaptiklarinin hesabinin sorulmasini beklemektedir. Ne yazik ki, Israil’in yaptigi zulüm, soykirim ve iskence uluslararasi kuruluslar tarafindan görmezden gelinirken; Müslüman ülkelere en küçük bir olumsuzlukta her türlü yaptirim ve NATO müdahalesi için aninda karar alinabilmektedir. Bu durum, Birlesmis Milletlerin de olaylara siyasi yaklasim gösterdiginin en açik delilidir. 
 
Türkmeneli’ni görmezden gelen, Dogu Türkistan’i yok sayan, Kafkaslar’a kör bakanlarin artik seslerini yükseltme zamani gelmistir. Bütün Islam alemi barisa ve huzura hasrettir; bu hasret sona ermelidir. 
 
Türkiye Kamu-Sen olarak, 74 yildir bütün insani degerleri ayaklar altina alan, kural tanimaz uygulamalariyla kanimizi donduran Israil’i siddet ve nefretle kiniyoruz. Her seye ragmen inaniyoruz ki Israil, bir gün akittigi mazlum Müslüman kaninda bogulacak, uyguladigi devlet terörünün ve insanlik suçunun hesabini er geç ödeyecektir. açiklamasinda bulundu 


  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli