Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

İYİ PARTİ’DEN CEYHAN’DA İSTİŞARE TOPLANTISI

İYİ PARTİ’DEN CEYHAN’DA İSTİŞARE TOPLANTISI

parti binasında bir araya gelerek gündemi değerlendirdiler.

IYI PARTI’DEN CEYHAN’DA ISTISARE TOPLANTISI
 
 IYI Parti Ceyhan Ilçe Teskilati, istisare toplantisinda bulustu. Toplantiya; IYI Parti Toplumsal Politikalar Baskan Yardimcisi Prof. Dr. Sule Gök Tüdes, Ilçe Baskan Yardimcilari Mehmet Caymaz, Abdurrahman Duran ,Kadin Politikalari Baskani Nazife Güven, IYI Parti Ceyhan Ilçe Baskani Sedat Akkus, ile ilçe Teskilati, Ilçe Gençlik Kollari Katildi. parti binasinda bir araya gelerek gündemi degerlendirdiler.
Yogun bir katilimla düzenlenen istisare toplantisinda IYI Parti Toplumsal Politikalar Baskan Yardimcisi Prof. Dr. Sule Gök Tüdes, Konusmasinda Sunlara degindi : “ Öncelikle Ceyhan ve Adana da siyasi çalismalarin basarili olabilmesi için söylem birligi gelistirilmesi gerektigini belirtti.
IYI Parti Ceyhan Ilçe Baskanligi, gerçeklestirdigi Toplantida seçimlerde uygulanacak yol haritasi ve gündemde ki konularin görüsülmesi için üyelerle istisarede bulunuldu.
IYI Parti Ilçe Baskani Sedat Akkus Toplantiya iliskin su ifadeler yer verdi : “IYI Parti Ceyhan Ilçe Baskanligi’nin degerli misafirleri Toplumsal Pol. Baskan Yardimcisi Prof. Dr. Sule Gök Tüdes , Ilçe Teskilat Baskanimiz Mehmet Caymaz, Ilçe Teskilat Baskani ve Genel Sekreter Abdurrahman Duran, ve Kadin Politikalari Baskani Nazife Güven, baskanlarimiz önderliginde, ve gençlik kollarimiza seçim sürecini ve gündemde ki konulardan bahsederek, önümüzdeki süreçler hakkinda ilçe baskanligi olarak istisarelerde bulunduk”.
IYI Parti Ceyhan Ilçe Baskanligi binasinda IYI Parti Toplumsal Politikalar Baskan Yardimcisi Prof. Dr. Sule Gök Tüdes, ve IYI Parti Ceyhan Ilçe Baskani Sedat Akkus tarafindan partiye katilanlara rozetleri takildi.
Ceyhan Ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte partiye yeni katilanlara rozetleri Takildi.
IYI Parti Toplumsal Politikalar Baskan Yardimcisi Prof. Dr. Sule Gök Tüdes IYI Parti Ceyhan Ilçe Baskani Sedat Akkus ve partililerle gündemdeki konular hakkinda görüs alisverisinde bulunarak gündemi degerlendirdiler. Ceyhan’in sorunlarini ve yapilabilecek projeleri degerlendirdiler. IYI Parti Ceyhan Ilçe Baskani Sedat Akkus ilçemizi ziyaret eden IYI Parti Toplumsal Politikalar Baskan Yardimcisi Prof. Dr. Sule Gök Tüdes tesekkür etti.
Daha sonra Ceyhan Esnafini Gezerek sorunlarini Dinlediler.


  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı