Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

İYİ Parti GİK Üyesi Mümin İnan, Adana'da bir kişinin yumruklu saldırısına uğradığını iddia etti

İYİ Parti GİK Üyesi Mümin İnan, Adana

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Mümin İnan, Adana'da bir restoranda bir kişinin yumruklu saldırısına uğradığını öne sürdü.

IYI Parti Genel Idare Kurulu Üyesi Mümin Inan, Adana'da bir restoranda bir kisinin yumruklu saldirisina ugradigini öne sürdü.

IYI Parti Genel Idare Kurulu Üyesi Mümin InanAdana'da bir restoranda bir kisinin yumruklu saldirisina ugradigini öne sürdü.

Inan, partisinin Nigde Il Baskanliginda düzenledigi basin toplantisinda, IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener'in dünkü Hatay programindan sonra grup baskani ve milletvekillerinin oldugu kalabalik bir ekiple Ankara'ya gitmek için yola çiktiklarini söyledi.

 

Adana Milletvekili Mehmet Metanet Çulhaoglu'nun, kendilerini Adana'nin Pozanti ilçesinde bir restoranda yemege davet ettigini belirten Inan, sunlar anlatti:

'Arkadaslarla konustuk, durum degerlendirmesi yaptik. Ortada görünen olaganüstü bir durum yoktu. Ankara misafirlerimizi yolcu ettik. Daha sonra kalkalim diye bir hareketlenme oldu, bazi arkadaslar lavaboya gitti, ben de elimi yikamak üzere ikinci katta olan lavaboya çiktim. Ellerimi yikadigim esnada, lavabonun kapisinin hizlica açildigini gördüm, kafami çevirdigimde arkamdan bir saldirinin oldugunu fark ettim, kulak bölgeme ve sirtima yumruklu bir saldiriya maruz kaldim. Dönüp 'ne oluyor' diye karsilik verince, savunma pozisyonu alinca ilgili sahis acele bir biçimde panikleyerek mekandan uzaklasti.'

Saldirganin kendini çalisir halde bekleyen plakasiz bir araçla Çiftehan istikametine gittigini aktaran Inan, 'Olaydan sonra Pozanti'ya karakola gittik, ifadelerimizi verdik, doktor raporu için hastaneye götürdüler. Doktor, herhangi bir fiziki yaralama olmadigini gördü ve raporumuzu hazirladi. Genel Baskanimiz Meral Aksener, olayla ilgili Genel Sekreter Ugur Poyraz Bey'i görevlendirdi. Ugur Poyraz Bey Adana Emniyeti ve Bassavciligiyla gerekli görüsmeleri yapti.' dedi.

Inan, 'Bana saldiran kisileri tanimiyorum. Hangi düsünceyle hareket ettiklerini bilmiyorum, herhangi bir kisiyi töhmet altinda birakmak istemem. Emniyet hassasiyetle çalisiyor. Ancak emniyetin bulgularindan sonra bu isin arkasinda kimlerin oldugunu ifade edebiliriz.' diye konustu.



  • Salı 29.2 ° / 15.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.5 ° / 16.6 ° Güneşli
  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli