Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Kadın cinayeti zanlısı yakalandı

Kadın cinayeti zanlısı yakalandı

Adana'da bodrum katta bir kadını vurup ölümüne sebep olduğu öne sürülen zanlı, polis tarafından saklandığı eve yapılan baskında yere yatırılarak gözaltına alındı.

Kadin cinayeti zanlisi yakalandi
Adana'da bodrum katta bir kadini vurup ölümüne sebep oldugu öne sürülen zanli, polis tarafindan saklandigi eve yapilan baskinda yere yatirilarak gözaltina alindi.
 
Edinilen bilgiye göre olay, 24 Kasim günü Yüregir ilçesine bagli Atakent Mahallesi'nde bulunan bir apartmanin bodrum katinda meydana gelen olayda, iddiaya göre, apartmanin bodrum katinda atesli silahla yaralanan genç kadin sürünerek bahçeye çikti. O sirada balkona çikan apartman sakinleri, bahçede genç bir kadinin hareketsiz yattigini gördü. Bunun üzerine durum saglik ve polis ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri genç kadinin atesli silahla vuruldugunu tespit etti. Ardindan yarali kadin kaldirildigi Yüregir Devlet Hastanesinde hayatini kaybetti.
Ölen kadinin üzerinden kimlik çikmazken, cesedi otopsi yapilmak üzere Adana Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi. Adana Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügüne bagli Cinayet Büro Amirligi ekipleri kadin cinayetini çözmek için çalisma baslatti. Polis kadinin vuruldugu apartmanda 3 kisiyi gözaltina aldi. Yapilan çalismada parmak izinden, öldürülen kadinin isminin Ekin Gökçe Yildiz (20) oldugu tespit edildi. Cinayet dedektifleri yaptiklari çalismada kadinin en son Tolga A. (30) isimli bir kisiyle irtibata geçtigini ve olayin meydana geldigi apartmanin bodrumuna geldigini belirledi. Polis zanliyi yakalamak için çalisma baslatti. Polis dün aksam zanlinin Sinanpasa Mahallesi'nde bir evde saklandigini tespit etti. Cinayet dedektifleri eve baskin düzenleyerek zanliyi yere yatirip etkisiz hale getirerek gözaltina aldi. Zanlinin üst ve ev aramasinda bir tabanca ve bir tüfek ele geçirildi. Zanli emniyete getirilerek sorguya alindi.


  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı