Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Kağıt toplayıcısı gencin ölüm anı kamerada

Kağıt toplayıcısı gencin ölüm anı kamerada

Adana'da bir atık kağıt toplayıcısının 4 defa yere düştükten sonra ölme anı güvenlik kamerası tarafından anbean görüntülendi.

Kagit toplayicisi gencin ölüm ani kamerada
Adana'da bir atik kagit toplayicisinin 4 defa yere düstükten sonra ölme ani güvenlik kamerasi tarafindan anbean görüntülendi.
Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesine bagli Kurtulus Mahallesi'nde meydana geldi. Iddiaya göre, isminin Mahsun oldugu ögrenilen bir atik kagit toplayici Gülbahçesi Sitesi içerisine girerek çöplerden atik kagit toplamaya basladi. Bu sirada fenalasan Mahsun yere düstü. Bir süre sonra düstügü yerden kalkan genç tekrar düstü. Yerde biraz kaldiktan sonra tekrar ayaga kalkan ve ayakta durmakta zorlanan Mahsun tekrar düstü. Bu kez uzun bir süre yerde kaldiktan sonra kalkip sandalyeye güçlükle oturan genç buradan da yere düstü. Kagitçi genç, 4. kez yere düstükten sonra bir daha kalkamadi.
Onu gören vatandaslar saglik ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen saglik ekipleri sahsin hayatini kaybettigini belirledi. Bu anlar ise güvenlik kamerasi tarafindan anbean görüntülendi.
Polis olayla ilgili çalisma baslatti. Gencin cesedi otopsi için adli tip kurumu morguna kaldirildi.


  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı