Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

KAHRAMAN'A YAPILAN ADALETSİZLİK

KAHRAMAN

Ceyhan’da sevilen sayılan hayırsever iş adamı Erol Kahraman ve oğullarının başarısını çekemeyen kirli eller yine iş başına geçerek çamur atma yarışına girdiler.

Ceyhan’da sevilen sayılan hayırsever iş adamı Erol Kahraman ve oğullarının başarısını çekemeyen kirli eller yine iş başına geçerek çamur atma yarışına girdiler.

 

Yerel seçimlerde kendilerine tek rakip olarak gören

Ceyhan’da yüzlerce aileye istihdam sağlayan Ceyhan ekonomisine büyük katkı sunan  Erol Kahraman’a çamur atma oyunları erken başladı

Geçmiş dönemde Sarımazı Belediye Başkanlığı döneminde Türkiye’nin tek borçsuz belediye olarak örnek olan Başarılı iş adamı Erol Kahraman ve Çocukları hakkında yapılan haberlere tepki gösteren Ceyhan halkı ilçemize büyük katkıları olan herkese yardım elini uzatan hayırsever işadamı ve çocuklarına yapılan bu haberler yakışıksız Ceyhan niçin gelişmiyor böyle iş adamlarını kaçırdığımızdan dolayı diyerek sitem ettiler.

Ceyhan’da o kadar sorun varken Erol Kahraman ve oğullarıyla uğraşmanın yersiz olduğunu hatırlatan Ceyhan halkı  Ceyhan’da bozuk yolardan dolayı her gün ölümlü kazlar meydana geliyor. Ceyhan Pislikten geçilmiyor.İşsizlikten dolayu uyuşturucu ticareti almış başını gidiyor. Her gün sularımız kesiliyor. O kadar sorunlarımız varken Kahraman ailesiyle uğraşmak  son derece yanlış dediler

 

Öte yandan Erol Kahraman’ın 2024 yerel seçimlerinde aday olacağını düşünen bazı kişiler ise şimdiden çamur at izi kalsın mantığı ile yıpratma politikasına başladılar.

 



  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false