Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Kaldırımda bulunan 'Maviş' bebeği böyle terk etmişler

Kaldırımda bulunan

Adana'da geçen hafta kaldırım üzerine bırakılmış olarak bulunan 1 aylık bebeğin bir erkek tarafından götürülürken kaydedilen görüntüleri ortaya çıktı.

Kimligi belirsiz bir kisi tarafindan merkez Seyhan ilçesine bagli Bey Mahallesi 16004 Sokaktaki kaldirima 19 Mayis günü battaniye içerisine sarili bir erkek bebek birakildi. Saat 12.00 siralarinda vatandaslar bebegi fark edip durumu polise bildirdi.

ADINI 'MAVIS' KOYDULAR

Olay yerine gelen Seyhan Ilçe Emniyet Müdürlügüne bagli Hürriyet Polis Merkezi ekipleri bebegi kaldirimdan alip polis merkezine götürdü. Polislerin sahip çiktigi bebege, karakola çagrilan ambulansta ilk müdahale yapildi. Hemsireler, 1 aylik oldugu tahmin edilen bebegin saglik kontrolünü yapti. Erkek bebegin saglik durumunun iyi oldugu belirtildi. Hemsireler bebegin gözlerinin renkli oldugunu söyleyip ismini de 'Mavis' koydu. Bebek daha sonra hastaneye götürüldü. Polis, bebegin annesini bulmak için sorusturma baslatti.

 

TERK EDILMEYE GÖTÜRÜLDÜGÜ ANLAR KAMERADA

Polisin yaptigi çalismada bebegi bir erkek sahsin kucaginda götürürken güvenlik kamerasi görüntüsü ortaya çikti. Polis görüntüleri izleyerek bebegi birakan kisiyi bulmaya çalisiyor. Ancak sahsin yüzünü maske ile gizledigi görüldü.

 

 


  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı