Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Kanlı ev baskınında kaçan 2 fail daha yakalandı

Kanlı ev baskınında kaçan 2 fail daha yakalandı

Olay anı, güvenlik kamerası ve bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla anbean görüntülenmişti

Kanli ev baskininda kaçan 2 fail daha yakalandi

 

Olay ani, güvenlik kamerasi ve bir vatandasin cep telefonu kamerasiyla anbean görüntülenmisti

Adana’da kiz meselesi yüzünden evi basarak ve 1 kisiyi öldürüp 3 kisinin agir yaralanmasina neden olan 4 zanlidan 2’si daha yakalandi.

Edinilen bilgiye göre, olay, 3 Eylül Cuma günü saat 18.30 siralarinda merkez Yüregir ilçesi Yesilbaglar Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, Ali B. (24), kardesi Y.B. (17) ile akrabalari Ö.A. (17) ve M.Ç. (17), yanlarina aldiklari silahlarla husumetlileri Hüseyin Can D. (24) ile agabeyleri Ismail D. (36) ve Ibrahim D.’nin (40) evini basti. Y.B. yaninda getirdigi otomatik tabancayla, agabeyi Ali B. ise tabancayla ates açti.

 

Silahlardan çikan kursunlarla Ismail D., Hüseyin D., Ibrahim Can D. ile o sirada misafir olarak eve gelen Ayse G. (51) yaralandi. Yüzlerini maskelerle gizleyen süpheliler, saldirinin ardindan havaya ates açarak bölgeye geldikleri motosikletlerle kaçti. Bu anlar bir is yerinin güvenlik ve bir vatandasin da cep telefonu kamerasina saniye saniye yansidi.
Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine bölgeye çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Yaralilar, ilk müdahalelerinin ardindan ambulanslarla Adana Sehir Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi. Tedaviye alinan yaralilardan Ismail D., hayatini kaybetti. Diger yaralilarinin ise tedavisinin sürdügü durumlarinin agir oldugu ögrenildi. Olay yerine gelen Adana Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügüne bagli Cinayet Büro Amirligi ekipleri süphelilerin yakalanmasi için çalisma baslatti.

Iki aile arasinda yillar önce baslayan husumetin, saldirida yaralanan Hüseyin D.’nin, saldirganlardan Ali B. ile Y.B.’nin agabeyi Ahmet B.’nin (26) dini nikahli esi Nazli A. ile daha önceden sevgili olmasi ve bu konuda mahallede dedikodu çikarmasi nedeniyle basladigi öne sürüldü. Adresleri belirlenen süphelilerin yakalanmasi için harekete geçen polis, yapilan baskinda Y.B.’yi yakalanip tutuklandi.

Polis diger zanlilari yakalamak için yaptigi baskinlarda ise Ö.A. ile M.Ç. de yakalandi. Zanlilar sorgularinin ardindan adliyeye sevk edildi. Olayin tek firari zanlisi ise her yerde araniyor.

 



  • Salı 29.2 ° / 15.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.5 ° / 16.6 ° Güneşli
  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli