Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Kapkaççıyı parmağındaki “Ahmet Asaf” dövmesi ele verdi

Kapkaççıyı parmağındaki “Ahmet Asaf” dövmesi ele verdi

Adana’da 15 yaşındaki çocuğun cep telefonunu alıp kaçan zanlı parmağındaki “Ahmet Asaf” yazılı dövmesinden yakalandı

Kapkaççiyi parmagindaki “Ahmet Asaf” dövmesi ele verdi

 

Adana’da 15 yasindaki çocugun cep telefonunu alip kaçan zanli parmagindaki “Ahmet Asaf” yazili dövmesinden yakalandi

 Adana’da 15 yasindaki çocugun cep telefonunu alip kaçan zanli parmagindaki “Ahmet Asaf” yazili dövmesinden tespit edilerek yakalandi.

Edinilen bilgiye göre olay, 6 Eylül günü saat 16.00 siralarinda merkez Seyhan ilçesi Resatbey Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, arkadasiyla birlikte Merkez Park’ta oturan Gökhan Ö.’nün (15) yanina yaklasan bir kisi, cep telefonunu istedi. Süpheli, Gökhan Ö.’nün bu teklifi reddetmesi üzerine cep telefonunu alarak kaçmaya basladi.

Gökhan Ö. ise arkadasiyla birlikte süphelinin pesinden kostu ancak yakalayamadi. Gökhan Ö.’nün durumu bildirmesi üzerine Adana Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügüne bagli Yankesicilik ve Dolandiricilik Büro Amirligi ekipleri, süphelinin yakalanmasi için çalisma baslatti.

aw414251-01.jpg

Gökhan Ö. polise verdigi zanli eskalinde süphelinin, boynunda gül ve parmaklarindaki ‘Ahmet Asaf’ yazan dövmesi oldugunu söyledi.

Polis, verilen eskal üzerine süphelinin benzer suçlardan kaydi olan Baran T. oldugunu saptadi. Adresi belirlenen kapkaççi evine yapilan baskinda yakalandi. Emniyete götürülen Baran T., kapkaç planinin olmadigini, cep telefonunu görünce birden alip kaçtigini ve pisman oldugunu söyledigi ögrenildi.

Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen Baran T., çikarildigi mahkemece tutuklandi. Süphelinin 700 TL karsiliginda tanimadigi bir kisiye sattigi belirlenen cep telefonu ise sahibine teslim edildi.

 



  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı