Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Karataş, Belediye Başkanlarını Ağırladı...

Karataş, Belediye Başkanlarını Ağırladı...

Adana'mızda bulunan Mahalli İdareler İş Veren Sendikası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Belediye Başkanları Karataş Belediye Başkanımız Necip Topuz’un daveti ile Karataş İlçemize ziyarette bulundular.

Adana'mizda bulunan Mahalli Idareler Is Veren Sendikasi Baskani ve Yönetim Kurulu Üyesi Belediye Baskanlari Karatas Belediye Baskanimiz Necip Topuz’un daveti ile Karatas Ilçemize ziyarette bulundular.
 

Sariçam Belediye Baskanliginin ev sahipliginde gerçeklesen Mahalli Idareler Is Veren Sendikasi Genisletilmis Yönetim Kurulu Programi kapsaminda Adana’ya gelen Belediye Baskanlari, Karaisali Ilçesi ziyareti sonrasi Karatas Belediyemizi ziyaret ederek Kumluk ve Tabiat Parkinda yer alan Sahin Tepesi Restoran da bir araya geldiler.

Karatas'imizda agirlanan Belediye Baskanlarina, Karatas Belediye Baskanimiz Necip Topuz Karatasli kadinlarimizi desteklemek ve ürünlerini daha fazla kisilere ulastirmak için Karatas Belediyemizce kurulan Karatas Kadin Girisimi Üretim ve Isletme Kooperatifimizin ürünlerini hediye etti.

 

Karatas Belediye Baskani Necip Topuz gerçeklestirilen programda söz alarak ; “Sendika temsilcisi Belediye Baskanlarimizin Adana ziyareti sirasinda davetimiz üzerine bizleri kirmayarak onurlandirdilar. Ziyaretleri sirasinda ayrica bizlere takdim ettikleri yöresel ürünlerinden olusan hediyeler için Baskanlarimiza tesekkürlerimizi sunarim. Birlik ve beraberlik içerisinde hizmetin halka ulastirilmasini saglamak üzere bu toplantilarin önemli oldugunu düsünüyor, tüm belediye baskanlarimiza tesrifleri sebebi ile ayri ayri tesekkürlerimizi sunuyorum. “ dedi.

 



  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli