Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Kardeş katili soğan tarlasında yakalandı

Kardeş katili soğan tarlasında yakalandı

Adana'da kardeşini öldürdüğü, 1 kişiyi de ağır yaraladığı öne sürülen zanlı, tarım işçisi kılığına giren polis tarafından soğan tarlasında yakalandı. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kardes katili sogan tarlasinda yakalandi
Adana'da kardesini öldürdügü, 1 kisiyi de agir yaraladigi öne sürülen zanli, tarim isçisi kiligina giren polis tarafindan sogan tarlasinda yakalandi. Süpheli, çikarildigi mahkemece tutuklandi.
Edinilen bilgiye göre olay, 25 Mayis günü saat 21.00 siralarinda merkez Seyhan ilçesine bagli Gülbahçesi Mahallesi'nde meydana geldi. Iddiaya göre, evinin balkonunda oturan Abdulmurat T., motosikletle sokaktan hizli bir sekilde geçen Zidan G.'yi yavas gitmesi için uyardi. Bunun üzerine Zidan G., sert bir dille karsilik verince ikili arasinda tartisma çikti. Zidan G.'nin kardesi Murat G. ile Abdurrahman T.'nin arkadasi Mehmet H.'nin de olay yerine gelmesiyle tartisma, kavgaya dönüstü. Taraflar kavgada tabanca kullaninca, sokakta çatisma çikti. Sokak bir anda savas alanina dönerken, Murat G.'nin tabancasindan çiktigi degerlendirilen kursunla agabeyi Zidan G. basindan, Abdurrahman T. sirtindan yaralandi.
Yaralilar kanlar içerisinde yere yigilirken, çevredekiler durumu polis ve saglik ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen Hakan G., Zidan G.'nin tabancasini alip, Murat G.'ye verdi. Kavgaya karisan 3 süpheli de mahalleden kaçarak izlerini kaybettirdi. Mahalleye gelen saglik görevlileri, Abdulmurat T.'yi ilk müdahalesinin ardindan Seyhan Devlet Hastanesi'ne, Zidan G.'yi ise özel bir hastaneye götürdü. Zidan G., doktorlarin tüm müdahalesine ragmen kurtarilamadi.
Ihbar üzerine bölgeye gelen çok sayida özel harekat ve terörle mücadele ekibi, mahalleyi ablukaya aldi. Olay yerinde arastirma yapan asayis sube müdürlügüne bagli cinayet büro amirligi ekipleri, süpheli ve kavgada kullanilan silahlarin izine rastlayamadi. Süphelilerin yakalanmasi için çalisma baslatan ekipler, Mehmet H. ile Hakan G.'yi adreslerine yapilan baskinlarda gözaltina aldi. Emniyetteki islemleri tamamlanan iki süpheli de çikarildiklari mahkemece tutuklandi.
Asil süpheli Murat G.'nin yakalanmasi için cinayet dedektifleri tarafindan özel ekip kuruldu. Güvenlik kamerasi görüntülerini incelemeye alan özel ekip, ifadelerin isiginda adim adim izini sürdügü Murat G.'nin, merkez Sariçam ilçesi Incirlik Cumhuriyet Mahallesi yakinlarindaki bir sogan tarlasinda gizlendigini belirledi. Tarim isçisi kiliginda tarlaya giden ekip, süpheli Murat G.'yi gözaltina aldi. Emniyete götürülen zanli, kavgada kullanilan tabancalari merkez Yüregir ilçesindeki sulama kanalina attigini öne sürdü. Su alti polisleri yaptigi arama çalismasinda silahlari bulamadi.
Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen Murat G., çikarildigi mahkemece tutuklandi.


  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli