Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Kardeşini öldüren ağabey tutuklandı

Kardeşini öldüren ağabey tutuklandı

Adana'da borcunu ödemek isteyen kardeşiyle tartışan bir kişi, onu pompalı tüfekle öldürdüğü öne sürülerek tutuklandı.

Kardesini öldüren agabey tutuklandi

Adana'da borcunu ödemek isteyen kardesiyle tartisan bir kisi, onu pompali tüfekle öldürdügü öne sürülerek tutuklandi.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüregir ilçesine bagli Yunusoglu Hürriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Iddiaya göre, Yasin K., geçen ay ismi açiklanmayan bir tanidigindan ödünç aldigi otomobille maddi hasarli trafik kazasi yapti. Otomobilde meydana gelen 12 bin TL'lik hasari karsilayamayan Yasin K., bu kisiden ödeme yapmak için zaman istedi. Yasin K., söz konusu ödemeyi yapamayinca iddiaya göre, araç sahibi önce genci daha sonra ailesini telefonla arayip tehdit etti.

Durumu ögrenen Cumali K., agabeyi Yasin K.'ye “Borcunu ben ödeyecegim. Sen burada kalma, git” dedi. Bu teklifi gururuna yediremeyen agabey ile kardesi arasinda 14 Mayis Cuma günü 18.00 siralarinda tartisma basladi. Tartismanin kisa sürede kavgaya dönüsmesi üzerine Cumali K. evdeki av tüfegini agabeyinin basina dayadi. Bu sirada iki kardes arasinda çikan arbedede tüfek ates aldi ve Cumali K., kanlar içerisinde yere yigildi.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen saglik görevlileri, Cumali K.'yi ambulansla Adana Sehir ve Arastirma Hastanesi'ne götürdü. Burada tedaviye alinan Cumali K., 16 Mayis Pazar günü sabah saatlerinde hayatini kaybetti. Polis ekiplerince gözaltina alinan süpheli agabey Yasin K. ise ifadesinde tüfegin yanlislikla ates aldigini, kardesini öldürmek istemedigini söyledigi öne sürüldü

Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen Yasin K., çikarildigi mahkemece tutuklandi. 


  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli