Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Karısını bıçaklamayı çocuğu 'baba' diye seslenince bırakmış

Karısını bıçaklamayı çocuğu

merkez Seyhan ilçesi Yeşilevler Mahallesi 52053 Sokak'ta bulunan iki katlı evin birinci katında 22 Eylül Çarşamba günü meydana geldi.

merkez Seyhan ilçesi Yesilevler Mahallesi 52053 Sokak'ta bulunan iki katli evin birinci katinda 22 Eylül Çarsamba günü meydana geldi.
Organize Sanayi Bölgesinde elektrikçi olarak çalisan Burhan Dursun (36), ev hanimi esi Tugba Dursun'la (39) kiskançlik yüzünden tartismaya basladi. Öfkelenen Burhan Dursun, mutfaktan aldigi biçakla yataktaki karisini çocuklarinin gözü önünde bogazindan, karnindan ve elinden olmak üzere 7 yerinden biçakladi. Saldirgan agir yaraladigi karisi Tugba Dursun'u o halde evde birakip üzerine kapiyi kilitledi. Burhan Dursun, 7 yasindaki Çinar ile 3 yasindaki Eymen'i yanina alip Toros Mahallesi'nde oturan ablasi Nimet Küçükatay'in evine gitti. Katil zanlisi ablasina esini biçakladigini söyledikten sonra çocuklari emanet ederek kaçti.
 
Karisini biçaklamayi çocugu baba diye seslenince birakmis
 
 
 
Abla Nimet Küçükatay, polisi arayarak kardesini ihbar etti. Adana Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügüne bagli Cinayet Büro Amirligi ekipleri, bir taraftan kaçmaya çalisan katil zanlisini yakalarken diger taraftan da Tugba Dursun'un evine gitti. Kapinin kilitli oldugunu fark eden polis zaman kaybetmemek için balta ile pencere önünde buluna demir parmakliklari kirarak eve girdi. Yatakta hareketsiz halde yatan Tugba Dursun'un öldügün belirlendi. Genç kadinin cenazesi incelemenin ardindan adli tip kurumu morguna kaldirildi. Burada yapilan otopsinin ardindan yakinlari tarafindan alinan kadinin cenazesi topraga verildi.
 
'Ben yokken hep çevrimiçiydi'
 
Emniyete götürülen Burhan Dursun'un ifadesi alindi. Karisinin kendisini aldattigini iddia eden katil zanlisi Dursun, '10 yildir tartisiriz ancak büyüklerimiz araya girer ve barisirdik. Bugüne kadar hiç karakolluk olmadik. Ama son zamanlarda bana hakaret ediyordu ve onurumu kirmaya baslamisti. Ben isteyken bakimli ben evdeyken bakimsizdi. Mesaiye kaldigim geceleri ne zaman kontrol etsem sosyal medyada çevrimiçi oldugunu görüyordum. Telefonunu kontrol edince telefonda baska birisinin attigi mesaji gördüm. Mesaji ona sorunca aglamaya basladi. Araya tekrar büyükler girdi ve baristik' dedi.
 
Esinin disi agridigini ve doktora ödeyecekleri parayi denklestirmeye çalistigini anlatan Burhan Dursun söyle devam etti: 'Tugba, 'sen bize bakamiyorsan ben bize bakacak birisini bulurum' dedi. Gururum incindi. Mutfaga giderek biçak aldim ve yatak odasina döndüm. Daha sonra yatakta uzanan esimin bogazindan, karnindan ve elinden biçakladim. Biçagi kaç kere vurdugumu hatirlamiyorum. Oglum bana 'Baba' diye seslenince kendime geldim ve durdum. Bir anlik öfkeyle cinayet isledim. Çok pismanim' dedigi ögrenildi. Adliyeye sevk edilen zanli tutuklandi. 


  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı