Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Karısını öldürüp 2 çocuğunu alarak kaçtı

Karısını öldürüp 2 çocuğunu alarak kaçtı

Adana'da bir kişi, eşini bıçaklayarak öldürüp evdeki 2 çocuğunu da alarak kaçtı. Katil zanlısı koca kısa sürede yakalanırken, misafirliğe geldiği kızının damadı tarafından bıçaklandığını öğrenen annenin ağıtları yürekler

Karisini öldürüp 2 çocugunu alarak kaçti
 
Adana'da bir kisi, esini biçaklayarak öldürüp evdeki 2 çocugunu da alarak kaçti. Katil zanlisi koca kisa sürede yakalanirken, misafirlige geldigi kizinin damadi tarafindan biçaklandigini ögrenen annenin agitlari yürekleri dagladi.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesi Yesilevler Mahallesi 52053. Sokak'ta meydana geldi. Iddiaya göre, Burhan D. sabah saatlerinde 3 çocugunun annesi Tugba Dursun ile tartisti. Tartismanin kavgaya dönüsmesi üzerine Burhan D., mutfaktan aldigi biçakla esini biçakladi. Burhan D., daha sonra evde bulunan 2 çocugunu alarak kaçti. Komsular durumu polis ve saglik ekiplerine haber verdi. Ekipler kisa sürede olay yerine gelirken, kizina misafirlige gelen anne Rukiye Çermikli kizinin biçaklandigini ögrendi. Ekiplerin müdahalelerine ragmen Tugba Dursun olay yerinde hayatini kaybederken, ekipler bir süre kizinin öldügünü annesine söyleyemedi.
Anne Çermikli, kizinin arkasindan feryat edip agitlar yakti. Çermikli, damadinin kizina 14 yildir siddet uyguladigini öne sürerek, “Kediyi, köpegi öldüreni hapse atiyorlar, para cezasi veriyorlar ama böyle kadinlara siddet uygulayanlar disarida serbest. Eger çocuguma bir sey olmus olsun böyle insanlari disarida elini kolunu sallayarak gezdirenlere lanet edecegim. Böyle erkekler olmaz olsun. Kadina siddete karsi gelecek herkes” dedi.
Ekipler, Tugba Dursun'un kardesleri olay yerine gelince hayatini kaybettigini aileye söyledi. Tugba Dursun'un bazi yakinlari fenalasinca saglik ekipleri müdahale etti. Burhan D. ise 2 çocuguyla birlikte merkez Çukurova ilçesi Toros Mahallesi'ndeki ablasinin evinde gözaltina alindi. Tugba Dursun'un öldügü sokakta bazi çocuklarin da aglamasi dikkat çekti.


  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı