Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Kendi eşlerini, başka erkeklerle para karşılığı cinsel ilişkiye zorladılar

Kendi eşlerini, başka erkeklerle para karşılığı cinsel ilişkiye zorladılar

Kendi eslerini, baska erkeklerle para karsiligi cinsel iliskiye zorladilar

Polis ekipleri 2 ay boyunca sürdürdügü takipler sonucunda kendi eslerini para karsiliginda cinsel iliskiye zorlayan 2 kisi ve resit olmayan kizlari iliskiye zorlayan 1 kisinin de aralarinda oldugu 12 sahsi gözaltina aldi. Adliyeye sevk edilen 6 sahistan 3'ü tutuklandi.

Osmaniye'de polis ekipleri, aylardan beri takip ettigi sahislara operasyon düzenlendi. Kapsamli operasyonun ayrintilari da ortaya çikti. Gözaltina alinan sahislardan ikisinin, kendi eslerini baska erkeklerle para karsiliginda cinsel iliskiye girmeye zorladigi belirtildi.

 

ES ZAMANLI OPERASYON DÜZENLENDI

Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü'ne bagli Ahlak Büro Amirligi ekipleri fuhsa tesvik, aracilik, yer temin etmek ve resit olmayanla cinsel iliski suçlariyla ilgili çalisma baslatti. 2 aylik süren çalismalar kapsaminda belirlenen adreslere es zamanli operasyon düzenlendi.

ESLERINI ILISKIYE ZORLAMISLAR

Operasyon kapsaminda aralarinda kendi eslerini pazarlayan 2 sahis ile kendisini ve buldugu kadinlari pazarlayan 1 kadin olmak üzere toplamda 6 sahis, 1'i Ukraynali olmak üzere fuhsa sürüklenen 6 kadin olmak üzere toplam 12 kisi gözaltina alindi. Aralarinda 18 yasindan küçük sahislarin da bulundugu kadinlarla para karsiligi iliskiye giren toplamda 281 tanigin da ifadesine basvuruldu.

3 KISI CEZAEVINE GÖNDERILDI

Emniyetteki islemelerinin ardindan adliyeye sevk edilen 6 sahistan I.G., U.G. ve H.S. isimli sahislar adli kontrol sartiyla serbest birakilirken H.A., M.K. ve Z.Ç. isimli sahislar tutuklanarak cezaevine gönderildi.



  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli