Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Kısacık, ‘DEVA Partisi Toroslardan şahlanacak’

Kısacık, ‘DEVA Partisi Toroslardan şahlanacak’

DEVA PARTİSİ 1. OLAĞAN POZANTI İLÇE KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

DEVA PARTISI 1. OLAGAN POZANTI ILÇE KONGRESI GERÇEKLESTIRILDI

DEVA Partisi Genel Baskan Basdanismani Ramiz Ongun, Adana Il Baskani Sadullah Kisacik, Il Yönetim Kurulu Üyeleri ve Ilçe Baskanlarinin katilimlariyla DEVA Partisi Pozanti Ilçe Baskanligi’nin 1. Olagan Kongresi gerçeklestirildi.
DEVA Partisi 1. Olagan Pozanti Ilçe Kongresi, Pozanti’da Atatürk Kültür Merkezi’nde, 18 Eylül Cumartesi Günü saat 13.30’da gerçeklesti. Pozanti Ilçe Baskani ve Ilçe Baskan Adayi Mehmet Emin Kaya delegelerin seçimiyle yeniden güven tazeledi.
DEVA Partisi 1. Olagan Ilçe Kongresi’nin açilis konusmasini gerçeklestiren Pozanti Ilçe Baskani Mehmet Emin Kaya, ‘’ Genel Baskanimizin Basdanismani, kiymetli büyügümüz Ramiz Ongun, kendileriyle birlikte görev almaktan seref duydugumuz Il Baskanimiz Sadullah Kisacik, degerli Il Yönetim Kurulu Üyelerimiz, kiymetli Ilçe Baskanlarimiz ve Pozantili hemsehrilerimiz; hepiniz hos geldiniz, sefalar getirdiniz! ‘’ diyerek sözlerine basladi.

Resim önizlemesi
‘’Pozanti’nin müstesna insanlari her zaman dogrunun da yanlisin da kim oldugunu çok iyi bilmektedir. Buradan herkese söz veriyorum, Ilçe Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte, çalmadik kapi birakmayacagiz. Genel Baskanimiz sayin Ali Babacan’in yaptiklarini, yapacaklarini ve bütün çözüm önerilerini bütün hemsehrilerimize anlatacagiz!’’ diyerek sözlerini noktaladi.
Pozanti Ilçe Baskani Mehmet Emin Kaya’nin ardindan kürsüye çikan DEVA Partisi Adana Il Baskani Sadullah Kisacik, ‘’Bugün Pozanti'da DEVA Partimizin dügününü gerçeklestiriyoruz. Bu demokrasi sölenlerimize insallah haftaya Yüregir ve Çukurova Ilçelerimizde devam edecegiz. Biz sunu biliyoruz ki, Adana’nin ayirt etmeksizin bütün ilçeleri DEVA kadrolarini bagrina basti, Genel Baskanimiz Ali Babacan’a güveniyor.’’ diyerek sözlerine basladi.
Konusmasina devam eden Kisacik, ‘’Yigit Pozantili hemsehrilerimiz, 25 Mayis 1920'de, Fransizlarin isgalinden kurtulmasi için canla basla mücadele etti. 5 Agustos 1920 tarihinde iste bu topraklarda, Pozanti Kongresi düzenleniyor. Mustafa Kemal Pasa'nin, Meclis Baskani sifatiyla katildigi ilk ve tek kongre Pozanti Kongresi’dir.
Adana kurtulana kadar, Pozanti Milli Mücadele'nin karargâhi konumuna gelmistir. Tarihi itibariyle, stratejik misyona sahip bu ilçemizde, insallah DEVA Partisi'nin Adana'da sahlanisi Pozanti ilçemizden baslayacak!
Pozantimiz insallah buradan yemyesil filizleri, masmavi damlalari Toros Daglari'ndan Adana'miza ulastiracaktir.’’ diyerek sözlerine devam etti.
Sadullah Kisacik sözlerine son verirken, ‘’ Siyasi partiler millete umut asilamak için kurulur. Biz bu milletin umuduyuz. Insallah 1 aya kadar 100 bin üye ile siyaset arenasinda iddiamizi bir kere daha kanitlayacagiz.
Sunu buradan net bir sekilde söylüyorum, bu ülkenin DEVA Partisi'ne ihtiyaci var. Insallah bu kadro hareketiyle iktidara geldigimiz zaman Türkiye'de büyük atilimlarin partisi olacagiz!
Biz bos nutuklar atip arkasina dönüp çekip giden bir parti degiliz. Türkiye'nin sikinti çektigi her alanda çözüm önerileri sunan, akil ve bilimi önceleyen, istisareye önem veren bir partiyiz.’’ ifadelerini kullandi.
Il Baskani Sadullah Kisacik’tan sonra kürsüye Genel Baskan Basdanismani Ramiz Ongun çikti.
Ongun, ‘’Burada bulunmaktan güzel memleketimiz Adana’mizin kuzey ilçesi Pozanti’da olmaktan büyük bir onur duyuyorum.’’ Diyerek sözlerine basladi.
‘’Parti çalismalari için Istanbul’daydik. Sunu görüyoruz ki, DEVA kadrolari ülkemizin dört bir yaninda faaliyet alanlarini genisletiyor. Halkimiz bizi bekliyor.’’
Ramiz Ongun siyasetin önemli ve bir o kadar da zor olduguna deginen konusmasini ‘’Siyaset mesakkatli bir is, ama kendi ülkesine hizmet etmek isteyen veyahut hayir kazanmak isteyenler için en kisa yol siyaset yapmaktir. Ihale almak için, komisyoncu olmak için degil, hizmet etmek için siyaset yapmaktir.’’ diyerek belirtti.
Tecrübeli siyasetçi sözlerine son verirken, ‘’Ben bu güzel ilçemiz Pozanti’da DEVA Partisi’nin iktidara yürüme heyecanini hissediyorum.
Türkiye ne zaman kalkinacak? Çok kisa zamanda. Biz suanda dört yol agzindayiz, bu sorunlari ya DEVA çözer, ya da isler çok kötü olabilir.’’ Ifadelerini kullandi.
Ilçe Kongresi’nden sonra DEVA Partisi Genel Baskan Basdanismani Ramiz Ongun, DEVA Partisi Adana Il Baskani Sadullah Kisacik öncülügünde Pozanti Ilçe Baskanliginin açilisi gerçeklesti.
Ilçe Baskanligi açilisindan sonra Ramiz Ongun, Sadullah Kisacik ve beraberindeki heyet, Pozantili esnaflari ziyaret ettiler.

 


  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı