Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Kızını damdan atmaya kalkan vicdansız baba tutuklandı

Kızını damdan atmaya kalkan vicdansız baba tutuklandı

BİBER GAZIYLA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

14 Nisan günü saat 12.00 siralarinda merkez Seyhan ilçesine bagli Tellidere Mahallesi'nde tek katli müstakil evinin damina çikan Mustafa A., kendisine büyü yapildigini öne sürüp, kizi Ela'yi asagi atacagini söyledi. Evdeki çiçek saksilari ve kavanozlari sokaga firlatan Mustafa A.'yi görenler, polise haber verdi. Ihbar üzerine adrese polis ve saglik ekipleri sevk edildi.

'ONUN KANI AKARSA BÜYÜ BOZULACAK'

Gelen polis ekiplerinin eylemine son vermesi için ikna etmeye çalistigi Mustafa A., 'Kizimi asagi atarim. Onun kani akarsa büyü bozulacak' diyerek kizi Ela'yi damdan sarkitti. Korkuya kapilan minik kiz, 'Babacigim, ne olur beni atma. Eve gidelim, anneme gidelim baba' diyerek agladi.

 

BIBER GAZIYLA ETKISIZ HALE GETIRILDI

Bir süre sonra olay yerine, Mustafa A.'nin kayinpederi Mehmet Y. geldi. Mehmet Y.'nin teslim olmasini istedigi Mustafa A., damdaki hortumla asagiya su tuttu. Mustafa A. kayinpederinin dama çikmasina izin verirken, çevrede toplanan mahalleli olan biteni saskin gözlerle izledi.Mehmet Y., bir anlik dalginligindan faydalandigi damadinin elinden torunu Ela'yi kurtarmayi basardi. Hazir bekleyen polis ekipleri de biber gaziyla Mustafa A.'yi etkisiz hale getirip gözaltina aldi. Kizi Ela'yi alip, damdan kosarak inen Eda A., gözyaslarina boguldu.

GAZI AÇIP, 'CENNETE GIDECEGIZ' DEMIS

Mustafa A.'nin bir süredir psikolojik sorunlari oldugu ve evdeki esyalari kirdigi öne sürüldü. Mustafa A.'nin olaydan bir gün önce de mutfakta gazi açip esi Eda A.'ya 'Cennete gidecegiz' dedigi iddia edildi.

TUTUKLANDI

Polis merkezindeki ifadesinde tutarsiz cümleler kullanan, esiyle kavga ettigini bu nedenle psikolojisinin bozuldugunu öne süren Mustafa A., islemlerin ardindan adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çikarilan Mustafa A., tutuklanarak cezaevine gönderildi.



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli