Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Kocaispir çalışanlarını mutlu etti...

Kocaispir çalışanlarını mutlu etti...

EN YÜKSEK MAAŞ PROMOSYON ÖDEMESİ YÜREĞİR’DE

EN YÜKSEK MAAS PROMOSYON ÖDEMESI YÜREGIR’DE

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, sosyal medya hesabindan yaptigi açiklama ile en yüksek maas promosyon ödemesinin Yüregir Belediyesi’nde yapilacagini söyledi.
Belediye bünyesinde çalisan isçi, memur ve sözlesmeli personeline müjde veren Baskan Kocaispir, memur ve sözlesmeli personele 4100 TL, sirket çalisanlarina 3600 TL promosyon ödemesi yapilacagini duyurdu.
Baskan Kocaispir açiklamasinda; “Kiymetli Yüregirli Hemsehrilerim, bugün izin verirseniz belediyemizin emekçilerine, adanmislik duygusu ile hizmet eden mesai arkadaslarimiza bir müjde vermek istiyorum. Degerli emekçi kardeslerim, yol arkadaslarim, belediyemiz yine bir ilke imza atiyor. En yüksek maas promosyon ödemesi Yüregir Belediyesi’nde yapilacak. Memur ve sözlesmeli personelimize 4100 TL, sirketimizde çalisan kardeslerimize 3600 TL ödenecek. Ödemeler 15 ila 30 Haziran tarihleri arasinda hesaplariniza yatmis olacak. Inaniyorum ki Yüregir Belediyesindeki her bir isçimizin, memurumuzun evine götürdügü maasinda kutsal alin teri ve emek var. Hayirli ugurlu olsun.” ifadelerine yer verdi.



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli