Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Komşusunu vuran öğretmen tutuklandı...

Komşusunu vuran öğretmen tutuklandı...

ADANA'da husumetli olduğu komşusu Mehmet K.'yi apartmanın otoparkında tabancayla bacağından vuran Celal T. tutuklandı.

ADANA'da husumetli oldugu komsusu Mehmet K.'yi apartmanin otoparkinda tabancayla bacagindan vuran Celal T. tutuklandi.

Celal T.'nin ifadesinde, oglunu bahçeye indirdiginde Mehmet K.'nin kendisine 'Ne bakiyorsun?' deyip, yumruk attigini belirterek, 'Silah tasidigini bildigimden korkup, ruhsatli silahimi kullandim' dedigi ifade edildi.

Olay, merkez Çukurova ilçesi Pinar Mahallesi'nde meydana geldi. Mehmet K., aralarinda para meselesi olan ayni apartmanda oturan ögretmen Celal T.'nin evine haciz gönderdi. Bu olayin ardindan Mehmet K. ve Celal T., önceki gün ögle saatlerinde apartmanin otoparkinda karsilasinca tartisma çikti. Tartisma kisa sürede kavgaya dönüstü. Kavga sirasinda Celal T., yanindaki tabancasini çekip Mehmet K.'yi bacagindan vurdu.
Apartmanda oturanlarin ihbari üzerine adrese polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Gelen saglik ekibinin ilk müdahalesini yaptigi Mehmet K., özel bir hastaneye kaldirilarak tedaviye alindi. Celal T. ile gözaltina alindi.

 

'OGLUMUN YANINDA YUMRUK ATTI'

Polis merkezine götürülen Celal T.'nin, ifadesinde Memhet K. ile husumetli oldugunu belirterek, 'Olay günü oglumu bahçeye indirdim. Mehmet K.'yi de gördüm ve bir süre bekledim. O sirada, 'Ne bakiyorsun?' deyip, yumruk atti. Oglum da korkup aglamaya basladi. Onu yukari çikarip, tekrar asagi indim. Üzerime yürüyünce silah tasidigini bildigimden, korkup, ruhsatli silahimi kullandim' dedigi belirtildi.Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen Celal T., çikarildigi mahkemece tutuklandi. Tedavisi süren Mehmet K.'nin ise saglik durumunun iyi oldugu bildirildi.



  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı