Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

KONCUK : TÜRKİYE’NİN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ OLARAK GELİYORUZ

KONCUK : TÜRKİYE’NİN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ OLARAK GELİYORUZ

Anakara’da bir dizi ziyaretlerde bulunana Gazetemizin İmtiyaz sahibi Osman Yavuz ve Öztürk Hayat gazetesi sahibi Aytekin Denizli ile beraber Bağımsız Adana Milletvekili İsmail Koncuk’la bir araya gelerek yeni kuracakları parti hakkında fikir

KONCUK : TÜRKIYE’NIN BIRLESTIRICI GÜCÜ OLARAK GELIYORUZ

Anakara’da bir dizi ziyaretlerde bulunana Gazetemizin Imtiyaz sahibi Osman Yavuz ve Öztürk Hayat gazetesi sahibi Aytekin Denizli ile beraber Bagimsiz Adana Milletvekili Ismail Koncuk’la bir araya gelerek yeni kuracaklari parti hakkinda fikir alis verisinde bulundular.

 En kisa zamanda  partilerinin kuracaklarini kaydeden Koncuk 223 Kurucular kurulu üyelerinden 150 kisisinin tamamlandigini önümüzdeki günlerde ise Istanbul Milletvekili Ümit Özdag ile Parti çalismalarina Adana’dan baslayacaklarini ifade etti.

 Yaklasik  5 ay önce Iyi partiden istifa edip Bagimsiz olarak T.B.B.M de bulunan  Adana Milletvekili Ismail Koncuk, ve  Istanbul Milletvekili Ümit Özdag ile parti kurma hazirliklarinin tamamlama çerçevesinde 223   kurucular kurulunun yaklasik 150 kisiyi  olusturduklarinin ve tüzük hazirligi çalismalarinin ise bittigini kaydeden Koncuk,Bu çalismalarin yaklasik  alti ay önce basladigini ifade ederek'Parti programini hazirladik, tüzük çalismalarimiz bitti. Kurucular kurulunu olusturma çalismalarimiz nerdeyse bitti. Türkiye'nin her yerinden ariyorlar. Görev talep eden arkadaslarimiz var. Il ve ilçelerde bu tespitleri yapiyor ve bir envanter olusturuyoruz. Teklif götürdüklerimiz var. Bu sekilde teskilat semasini da önümüzdeki süreçte çikaracagiz.'dedi.

            “Bizim ideolojik durusumuz Türkiye’nin ihtiyaçlarina uygun, Türkiye’yi seven, milliyetçi, vatansever ve Atatürkçü bir durus olacak. Ama milli ve manevi degerlerimize de saygiyi esas alan bir durus sergileyecegiz diyen Koncuk,Yani bu milletin bütün degerlerini temsil eden bir siyasal hareket olusturacagiz.”

 

Ülkenin bütün problemlerine parmak basan bir parti programi olusturduklarini ifade eden Koncuk, 'Merkez kavramina inanmiyoruz. Atatürk'ün Türk milliyetçiligi anlayisinda bir çizgiyi savunuyoruz. Parti bunun üzerine insa edilecek' dedi.

Parti Kurmalarinin amacinida ifade den  Koncuk, artik insanlarin siyaset kurumuna güvenmedigini, muhalefet partilerini de kapsayan bir güvensizlik olustugunu söyledi. Koncuk, “Iste burada aslinda siyasetçilere düsen asil görev vatandaslarimizda kaybolan bu güven duygusunu yeniden saglamak. Onun için biz buradan hareketle yeni bir siyasi olusumu; Türkiye’nin ihtiyaci olan yani vatandaslarimizi aldatan, vatandaslarimizin siyasetten sogumasina neden olan, eksikleri ve kusurlari tamamen ortadan kaldiran, güvene dayanan bir siyasi olusumu, ciddi bir ekiple vatandaslarimizin huzuruna çikmanin önemli oldugunu görüyoruz. Ve bu konuda elimizi tasin altina koymanin gerektigine inaniyoruz” dedi.

‘ÜMIT BEY ILE BERABERIZ’

Koncuk, parti kurma çalismalarinin  bitme asamasina geldigini belirterek Istanbul bagimsiz Milletvekili Ümit Özdag ile beraber Haziran ayi içerisinde Yeni kurulacak olan partileri ile ilgili Adana’da duyuracaklarinin hatirlatti.

 



  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı