Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Korkunç baba, eşini ve iki çocuğunu boğarak öldürdü!

Korkunç baba, eşini ve iki çocuğunu boğarak öldürdü!

Hatay'da dün korkunç bir olay yaşandı. Evden gelen korkular vahşeti ortaya çıkardı.

Korkunç baba, esini ve iki çocugunu bogarak öldürdü!

Hatay'da dün korkunç bir olay yasandi. Evden gelen korkular vahseti ortaya çikardi.
Anne Aynur Mert (41) ve çocuklari Aleyna Mert (16), Ahmet Ali Mert'in cansiz bedeni ulasildi. Olayla ilgili süpheli olarak aranan baba ise gözaltina alindiktan sonra cinayetleri isledigini itiraf etti. Ifadesinde olay günü önce esi Aynur ve oglu Ahmet Ali'yi bogarak öldürdügünü anlatan baba, kizi Aleyna'yi bekledigini, eve geldiginde onu da bogarak öldürdügünü anlatti.
 
 

Iskenderun'un Denizciler Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Aynur Mert'in (41) evinden kötü kokular gelmesi üzerine komsulari durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis evden kimseye ulasamayinca itfaiye yardimiyla içeri girdi.

ACI TABLOYLA KARSILASTILAR

Polis içeri girdiginde aci tabloyla karsilasti. Anne Aynur Mert (41) ve çocuklari Aleyna Mert (16), Ahmet Ali Mert'in (14) cansiz bedenlerini buldu. Anne ve çocuklarinin cansiz bedenlerinin bulundugu eve gelen Cumhuriyet Savcisi, olay yeri polisleriyle beraber incelemelerde bulundu. Olay yerinde yapilan incelemelerinin ardindan anne ve çocuklarinin cansiz bedenleri otopsi yapilmak üzere Iskenderun Devlet Hastanesi morguna kaldirildi.

 

EKIPLER BABANIN PESINE DÜSTÜ

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; yapilan ilk incelemenin arindan ölen anne ve çocuklarinin zehirlenerek öldügü düsünülürken, kesin ölüm nedenlerinin yapilacak otopsiyle belirlenecegi ögrenildi. Yasanan olayla ilgili Iskenderun Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, olay sirasinda firari olarak degerlendirilen süpheli Turgay Mert'in pesine düstü.

GÖZALTINA ALINAN BABA CINAYETI ITIRAF ETTI

Osmaniye'de oldugu bilgisine ulasilan Turgay Mert, polisin düzenledigi operasyonla saklandigi adreste gözaltina alinarak Iskenderun'a getirildi. Emniyette sorguya alinan Turgay Mert'in, ilk ifadesinde psikolojisinin bozuk oldugunu ileri sürerek son zamanlarda ailesiyle ilgili sorunlar yasadigini belirttigi bildirildi.

 

KIZININ OKULDAN GELMESINI BEKLEMIS

Olay günü, önce esi Aynur ve oglu Ahmet Ali'yi bogarak öldürdügünü anlatan Turgay Mert'in, okulda olan kizi Aleyna'yi bekledigini, eve geldiginde onu da bogarak öldürdügünü itiraf ettigi ögrenildi.



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli