Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

KÜÇÜKMANGIT 10 YIL SONRA ASFALTA KAVUŞTU

KÜÇÜKMANGIT 10 YIL SONRA ASFALTA KAVUŞTU

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Küçükmangıt Mahallesi’nde yoğun mesai harcayarak 10 yıldır yapılmayan sorunu çözüme kavuşturdu. Küçükmangıt mahallesi ve bir çok mahallede asfalt çalışmaları devam ediyor.

KÜÇÜKMANGIT 10 YIL SONRA ASFALTA KAVUSTU

Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, Küçükmangit Mahallesi’nde yogun mesai harcayarak 10 yildir yapilmayan sorunu çözüme kavusturdu. Küçükmangit mahallesi ve bir çok mahallede asfalt çalismalari devam ediyor.

Ceyhan Belediyesi ekipleri, hafta sonu sokaga çikma yasaginda Küçükmangit Mahallesi’ni asfaltlayarak vatandaslarin takdirini topladi. Ceyhan’in kirsal mahallelerini sehir merkezi kadar önemsediklerini ifade eden Baskan Erdem, “Ceyhan merkez mahallelerimizde su ve alt yapi çalismalari devam ederken, kirsalda uzun yillar hizmet bekleyen mahallelerimize giderek hizmet seferberligi yapiyor, yollarini asfaltliyor, park ve bahçelerin bakimini yapiyor ve vatandaslarimizin isteklerini, taleplerini dinliyoruz” dedi.

Küçükmangit Mahallesi’nde tüm evleri dolasan kadin eli ekibi talepleri not alirken, Baskan Hülya Erdem sahada çalismalari takip etti. Vatandaslarin yogun ilgisi ile karsilasan Baskan Erdem, hafta sonlarini kirsalda bulunan mahallelere ayirdigini, her mahalleye esit hizmet götürdüklerini ifade etti.

 



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli