Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

KÜRKÇÜLERSPOR LİG BİTMEDEN ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN ETTİ.

KÜRKÇÜLERSPOR LİG BİTMEDEN ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN ETTİ.

Bal tadında galibiyet...

KÜRKÇÜLERSPOR LIG BITMEDEN SAMPIYONLUGUNU ILAN ETTI.

Bal tadinda galibiyet...

1978 yilinda kurulan bölgemizin köklü kulüplerinden Adana Kürkçüler spor Amatör ligin son haftalarinda sampiyonlugunu ilan ederek bir üst lige çikmayi garantiledi. Yesil-Beyazli ekibin sampiyonluk kupasini Adana Amatör Spor Kulübü Federasyonu Genel Baskani Ahmet Bozan, Sariçam Belediye Baskanvekili Ömer Seyfettin Turhan’a verdi. Geçmis dönemlerde  Kürkçüler spor’un kulüp baskanligini yapan Sariçam Belediye Baskanvekili Ömer Seyfettin Turhan;  “Bu sampiyonlukta emegi geçen herkesi tebrik ediyorum. Cumartesi günü oynanacak müsabaka kulübümüze basarilar diliyorum” dedi.

           1 Mart 2020 tarihinde oynanan karsilasmada Ülkügücü spor ile  0 – 0 berabere kalan yesil-beyazli ekip ligin bitmesine 2 hafta kala puan fazlasiyla sampiyonlugunu garantiledi. Öte yandan  stadyumu tika basa dolduran sporseverler maçi coskuyla izleyerek takimini destekledi. Her iki takim Aziz Sehitlerimizi anarak “Terimiz Formaya, Kanimiz Vatana Fedadir. Türk Milletinin Basi Sag Olsun ” yazili pankarti gözden kaçmadi.  Ligin ilk haftasindan itibaren çiktiklari her maçta sampiyonlugu kendisine hedef bilmis Kürkçüler spor ligi sampiyonluk ile taçlandirdi ve maçtan sonra taraftarlarin sevinçleri yesil sahalara yansiyarak sporseverlerin yesil-beyazli ekibin forma ve bayraklariyla donatildi.

  Kürkçüler spor  Onursal Baskani ve Sariçam Belediye Baskani Bilal ULUDAG ;“ Takimdaki ekip ruhu, çalisma ve basarili olma azmi oyuncularimizi bu basariya getirmistir. Kulübümüzün yeni sezonda bölgemizi basariyla temsil edecegine inaniyor ve kulübümüzün basarilarinin devamini diliyorum.” dedi.

     Seyhan Belediye Spor ile Kürkçüler spor 14 Mat Cumartesi günü saat 14.00’de son maça çikacaklar.

 



Anahtar Kelimeler: Bal tadında galibiyet
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı