Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Kuzenini tutmaya çalışırken, uçurumdan birlikte düşmüşler

Kuzenini tutmaya çalışırken, uçurumdan birlikte düşmüşler

ADANA'da, selfie çekerken 50 metre yükseklikten düşen Hatice Nur Karabulut'un (21) öldüğü, kuzeni Mazlum Sözeri'nin (26) ise yaralandığı olayın ayrıntıları ortaya çıktı.

ADANA'da, selfie çekerken 50 metre yükseklikten düsen Hatice Nur Karabulut'un (21) öldügü, kuzeni Mazlum Sözeri'nin (26) ise yaralandigi olayin ayrintilari ortaya çikti.

 

Fotograf çekilirken Karabulut'un dengesini kaybettigi, Mazlum Sözeri'nin de onu tutmaya çalisirken, ikisinin birlikte düstügü belirlendi.Olay, dün saat 17.30 siralarinda Karaisali ilçesi Haçkiri Mahallesi'ndeki tarihi Varda Köprüsü yakininda meydana geldi. Hatice Nur Karabulut ve kuzeni Mazlum Sözeri, tarihi Varda Köprüsü manzarasiyla selfie çekmek için bölgedeki uçurumun kenarina yaklasti. Bu sirada Karabulut, dengesini kaybetti. Mazlum Sözeri kuzenini tutmak için hamle yapti. Ancak hem Karabulut hem de Sözeri, yaklasik 50 metre yükseklikten düstü.


Çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Vinç yardimiyla iki kuzeni bulunduklari yerden çikartan ekipler, Hatice Nur Karabulut'un hayatini kaybettigini belirledi. Mazlum Sözeri ise ambulansla hastaneye kaldirildi. Karabulut'un cenazesi, otopsi için Adana Adli Tip Kurumu'nun morguna kaldirildi.



  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı