Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Linç edilmekten polis havaya ateş açarak kurtardı

Linç edilmekten polis havaya ateş açarak kurtardı

Adana'da komşularıyla sorun yaşayan bir kişi evinin damına çıkarak pompalı tüfekle havaya ve yoldan geçen bir otomobile ateş etti. Yaklaşık 4 saat damda kalan adam, polis tarafından gözaltına alınıp indirildiği sırada komşuları taraf

Linç edilmekten polis havaya ates açarak kurtardi
Adana'da komsulariyla sorun yasayan bir kisi evinin damina çikarak pompali tüfekle havaya ve yoldan geçen bir otomobile ates etti. Yaklasik 4 saat damda kalan adam, polis tarafindan gözaltina alinip indirildigi sirada komsulari tarafindan darp edildi.
Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Seyhan ilçesine bagli Onur Mahallesi 45053 Sokakta meydana geldi. Iddiaya göre, komsulariyla sorun yasayan Oguz Eroglu, sabah saatlerinde tekrar komsulariyla kavga etti. Bunun üzerine sinirlenen adam, pompali tüfegini alarak evinin damina çikti ve önce havaya ardindan da sokaktan geçen bir otomobile ates etti. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayida özel harekat polisi, itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi.
Yaklasik 4 saat boyunca polisin ikna etmeye çalistigi Eroglu, uzun süren çabalar sonucu inmeyince Özel Harekat Polisleri tarafindan evin kapisini koçbasi ile kirdi. Gözaltina alinan Eroglu, damdan indirildiginde ise sikinti yasadigi komsulari tarafindan darp edildi. Bu sirada polis havaya ates açarak grubu dagitip gözaltindaki sahsi olay yerinden uzaklastirdi.
Oguz Eroglu daha sonra polis merkezine götürüldü.
 
 
 
 
 
 


  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli