Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

M1 ADANA’NIN YAZ ETKİNLİKLERİ SERİNLETECEK.

M1 ADANA’NIN YAZ ETKİNLİKLERİ SERİNLETECEK.

Farklı ve üstün avantajları ile M1 Adana, bölgenin en çok tercih edilen ve en ferah alışveriş merkezi olmayı sürdürüyor.

M1 ADANA’NIN YAZ ETKINLIKLERI SERINLETECEK.

    Farkli ve üstün avantajlari ile M1 Adana, bölgenin en çok tercih edilen ve en ferah alisveris merkezi olmayi sürdürüyor.

Yaz dönemi boyunca ziyaretçileri için düzenlemis oldugu etkinlikler ve gerçeklestirdigi kampanyalar ile fark yaratiyor.

  Kuruldugu günden bu yana Adanalilarin alisveris ve eglencede degismeyen adresi M1 Adana AVM , bu yaz boyunca da  hafta içi ve hafta sonlarinda yetiskinler, gençler ve çocuklar için düzenledigi çesitli spor, müzik ve egitici etkinliklerle Adana'nin sosyal yasantisina renk katmaya devam edecek.

19 Haziran’da baslayan canli müzik etkinligi yaz boyunca her hafta sonu 18:30-20:00 saatleri arasinda yaz boyunca devam edecek. Ayrica  Kurban bayramin da akustik canli müzik programi bayram boyunca her gün gerçeklestirilecek.

 

Erol Güncek esliginde Açik Havada spor etkinlikleri…

01 Temmuz Persembe gününden itibaren Agustos sonuna kadar her hafta Sali ve Persembe günleri açik havada spor etkinligi yaz boyunca en çok ilgi görecek etkinliklerden biri olacak. Alaninda uzman egitmen Erol Güncek esliginde gerçeklestirilecek olan etkinlikler basvuru ile sinirli sayida kisinin katilimi ile yapilacaktir. Bu eglence ve sporun bir arada oldugu gençler ve yetiskinlere yönelik program içerisinde “zumba” , “fonksiyonel antrenman”, “Sandalye ile antrenman”, “su sisesi ile antrenman” yaninda boy eglenceli aktiviteler M1 Adana ziyaretçilerini bekliyor.  

 

Temmuz-Agustos boyunca her hafta sonu Çocuk Atölyeleri.   

M1 Adana, düzenledigi atölye çalismalari ile de minik konuklarinin hayal dünyalarinin sinirlarini zorlamalarina imkan taniyor. Bu yaz M1 Adana’da Çocuklar Çocuk Atölyesi'nde kendi oyuncaklarini tasarlayacak. Minikler Atölyelerde uzman egitmenler esliginde eglenceli saatler geçirirken, aileleri de M1 Adana’da kaliteli ve keyifli alisverisin tadini çikaracak. 2 ay boyunca her hafta sonu 14:00 - 20:00 saatleri arasinda gerçeklestirilecek atölye çalismalarindan, M1 Adana'nin mobil uygulamasini telefonuna indiren tüm ailelerin 4-12 yas gurubundaki çocuklari ücretsiz faydalanabilecek.

 



  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı