Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

M1'DE CEM YILMAZ FİLMİNE YOĞUN İLGİ

M1

CEM YILMAZ’IN ‘KARAKOMİK’ FİLMLERİ M1 ADANA AVM’DE SEYİCİYLE BULUŞTU !

Cem Yilmaz’in yönetmenligini ve senaristligini üstlendigi ‘Karakomik Filmler’ serisinin ilk filmleri ‘Kaçamak’ ve ‘2 Arada’nin film ekibi katilimi ile gerçeklesen özel gösterimi düzenlendi. Izleyiciye ayni seansta, tek biletle, iki ayri film sunan KarakomikFilmler’in ekibi sinemaseverler ile birlikte filmi izledi.

 

M1 Adana Avm, Adana’da sanat ve eglencenin merkezi olmayi sürdürüyor. Bu sene Cinemaximum’da gerçeklesen özel gösterim filmlere, oyuncularin ve yaratici film ekibinin katilimi ile Adanalilari sanat dünyasi’nin yildizlari ile bulusturmaya devam eden M1 Adana Avm, Cem Yilmaz’in yönetmenligini ve senaristligini yaptigi, yapimciligini NuLook ve CMYLMZ Fikirsanat’in üstlendigi Karakomik Filmler birbirinden bagimsiz senaryolari ile vizyona girdi. Filmin gösterimi M1 Adana AVM’de gerçeklesti. Film ekibi’nin katilimi ile gerçeklesen gösterimi, vizyon öncesi M1 Adana AVM Cinemaximum sinema salonu fuaye alanda film ekibinin katilimi ile basladi. Filmin baslamasindan saatler önce sanatçilari görmek için gelen Adanalilar filme yogun ilgi gösterdi. Özel bir platform ve ses siteminin kurulu oldugu platformda filmin oyuncularindan ; Cem Yilmaz, Can Yilmaz, Zafer Algöz, Nilperi Sahinkaya, Uraz Kaygilaroglu ve Alisan Ugur katildi.

Film hakkinda ve adana hakkinda görüslerini dile getiren sanatçilar sinema severleri hem güldürdü hem de gururlandirdi. Cem Yilmaz , filmini izlemeye gelen seyircilere kahkaha dolu dakikalar yasatti. Yaptigi sakalari ve söylemis oldugu sözler ile herkesi güldürdü. Yilmaz, su sözleri söyledi; ‘’ Ilk defa iki filmin ardi ardina seyredeceksiniz, bu açidan çok

degisik bir proje oldu. 1 sene sonra artik Karakomik Filmler seyircinin. Umarim begeneceginiz ve seyircimize yakisir filmler olmustur. Biz hem çekim hem yapim asamasinda çok begendik ve eglendik. Sayet film ile ilgili takildiginiz, anlamadiginiz bir yer olur ise biz buralardayiz. Çekinmeden sorun canli olarak oynariz sizler için ‘’ dedi. Oyuncu Zafer Alagöz Adana ile ilgili ; ‘’ Burasi Istanbul’dan sonra Türkiye’nin film platolarindan tercih ettigi en önemli sehirlerden birisi. Ben burada olmaktan çok mutluyum. Adana kebabi ile meshur. Bir de Adanaliyik Allahin adamiyik sözü ile. Bence bir de su eklenmeli Adanaliyik sanatin adamiyik’’ dedi.

 

 

 

‘Kaçamak’ ve ‘2 Arada’ Karakomik Filmler Hakkinda;

4 arkadasin ‘kaçamak yapalim’ derken kendilerini bir maceranin ortasinda bulacagi Kaçamak ve feribotta garsonluk yapan Ayzek’in öyküsüyle 2 Arada filmleriyle beyazperdeye tasiniyor. Türk Sinemasinda ilk kez gerçeklesen bir sekilde birbirinden konu, karakter, mekan ve müzik olarak tamamen bagimsiz iki filmin ayni seansta izleyici ile bulustugu Karakomik Filmler, bu özelligiyle dünyada da örnegi az olan bir sinema deneyimi sunuyor. Cem Yilmaz,17 yil önce yazip beklettigi KarakomikFilmler’i“Daha dramatik, aci-komik ve karakter bazli hikayeler” olarak tanimliyor. 390 kopya ile 1300 salonda tüm Türkiye’de gösterime girecek Karakomik Filmler’in görüntü yönetmenliginde Ahmet Sesigürgil’in; müziklerde ise Jinglehouse imzasi bulunuyor.

 

M1 Adana Alisveris Merkezi'nin etkinlik programi ve kampanya detaylarindan haberdar olmak için sosyal medya hesaplarini takip edebilir, mobil uygulamayi apple store ve google play üzerinden indirebilir ya da internet sitesini inceleyebilirsiniz.



  • Salı 29.2 ° / 15.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.5 ° / 16.6 ° Güneşli
  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli